Parhaat Joulukalenterit 2023

10 suosituinta joulukalenteria

Tähän listaan olemme keränneet parhaat joulukalenterit. Joulukalenterilista on yhdistelmä meidän omista arvosteluista ja joulukalenterien suosiosta käyttäjiemme keskuudessa. Lista päivittyy koko ajan.

Joulukalenteri

#1

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Vuoden suosikki Pringles-sipsikalenteri on jälleen täällä! Kalenterissa on 24 luukkua erimakuisilla pienillä sipsipurkeilla, joista jokainen sisältää 40 grammaa sipsejä. Mukana neljä eri makua: Sour Cream & Onion, Original, Salt & Vinegar ja Texas BBQ Sauce.

Osta
Coolstuff.fi

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Pringles kalenteri on joulun ehdoton rapea herkku! 24 luukkua, jotka sisältävät yhden ison Pringles purkin ja 23 pikkupurkkia eri Pringles makuja.

Osta
amazon.de

#2

Quarantini Gin joulukalenteri
★★★★★

Laadukas Quarantini Gin kalenteri sisältää 24 luukkua ja 19 eri makuista giniä pakattuna pikkuisiin pulloihin. Lisäksi kalenterin ostaja saa pääsyn eksklusiiviseen online ginin maisteluun ja pääsyn neljälle online cocktail kurssille, joissa opitaan ginin historiasta ja valmistuksesta.

Osta
amazon.de

Kasvoöljyseerumit kotimaisista villiyrteistä ja marjoista

Nörre Nordic yhdistää tieteen ja vanhan kansan perinteen.

Kotimaisia villiyrttejä käyttäen, Nörre Nordic on systemaattisesti valmistanut erilaisia kasvoöljyseerumeita eri ihotyyppien eri ongelmiin.

Kaikki raaka-aineet kerätään tai kasvatetaan itse ja tuotteet valmistetaan käsin alusta loppuun pienissä erissä.

100% vegaaninen, luonnollinen ja kotimainen

Katso tuotteet
norrenordic.com
mainos

#3

The Body Shop Joulukalenteri The Big Advent of Change
★★★★★

The Body Shopin toisiksi arvokkain joulukalenteri The Big Advent of Change sisältää 25 suosittua The Body Shop tuotetta vartalolle, suihkuun, kasvoille sekä hiuksille.

Hinta: 109€
Kalenterin arvo: 189,90€

Osta
The Body Shop

#4

Make Up Store meikkikalenteri
★★★★★

Make Up Store julkaisee ensimmäisen meikkikalenterinsa! Tämä on merkin ensimmäinen oma joulukalenteri, joten tänä vuonna se on varmasti erityisen suosittu ja myydään loppuun nopeasti. Make Up Storen kalenteri on erityisen hyvä hinta-laatusuhteeltaan, sillä kalenterissa ei ole yhtäkään matkakokoista tai minituotetta, vaan kaikki ovat täysikokoisia. Lisäksi kalenterissa on jopa 25 luukkua, joten rahalle saa vastinetta. Kalenterin arvo on 307€ ja sitä myydään erityisen huokeaan hintaan 85,50€.
Katso lista kalenterin sisällöstä alla olevasta linkistä.

Osta
Lyko.fi

#5

Viskikalenteri Scotchbar
★★★★★

24 viskin joululajitelma. Tasapainollinen valikoima skottilaisia viskejä, bourbon-viskejä, ruis-viskejä ja Irlantilaisia viskejä. Viskit ovat jaettu 24 luukkuun ja jokaisesta luukusta löytyy 2cl maistelupullo.

Osta
amazon.de

#6

Glossybox joulukalenteri
★★★★★

Glossyboxin supersuosittu ja joka vuosi nopeasti loppuunmyyty kauneuskalenteri on täällä! Huippulaadukas kosmetiikkakalenteri sisältää 25 luukkua täynnä suosittujen merkkien meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteita yli 500€ arvosta. Tätä et halua missata!

Osta
Glossybox.fi

#7

Whisky Wonder World Viskikalenteri
★★★★★

Maailmanmatkaajalle viskikalenteri. Makuja löytyy Skottilaisista single malteista Intian ja Japanin eksoottisiin viskeihin. Oikein mukava maistelupaketti.

24 kpl viskiluukkuja sisältää 2 cl maistelunäyteetitä. Lisäksi mukana tulee Glencairn Nosing -lasi.

Laadukkaassa kalenteripakkauksessa on magneeteilla sulkeutuvat luukut.

Osta
amazon.de

#8

LookFantastic Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

LookFantastic kosmetiikkajoulukalenteri on yksi vuoden odotetuimmista! Luukkujen takaa paljastuu toinen toistaan laadukkaimpia kosmetiikkatuotteita kasvoille, hiuksille ja vartalolle. Sisältää 25 luukkua, 27 tuotetta ja 12 täysikokoista tuotetta. Mukana laadukkaita merkkejä, kuten Elemis, Sol de Janeiro ja MAC. Älä missaa tätä, kalenteri on joka vuosi myyty loppuun nopeasti!

Hinta: 115€
Kalenterin arvo on yli 500€

Osta
LookFantastic.fi

#9

Nivea MEN miesten kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Nivea MEN kosmetiikkakalenteri miehille sisältää sisältää Nivea- ja Labello-tuotteita; mm. huulivoiteen, kasvonaamion, vartalovoiteen, kosteusvoiteen ja deodorantin sekä muita yllätyksiä.

Osta
Lyko.fi

#10

Essence Kauneusjoulukalenteri
★★★★★

Essence joulukalenteri 2023 on jokaisen kauneudesta huolehtivan valinta! Ihana kosmetiikkakalenteri sisältää 24 kauneusyllätystä. Spoilerina: kalenteri sisältää minikynsilakan, hoitavan huulikiillon ja pinsetit.

Osta
lyko.fi