Parhaat Joulukalenterit 2023

10 suosituinta joulukalenteria

Tähän listaan olemme keränneet parhaat joulukalenterit. Joulukalenterilista on yhdistelmä meidän omista arvosteluista ja joulukalenterien suosiosta käyttäjiemme keskuudessa. Lista päivittyy koko ajan.

Joulukalenteri

#1

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Pringles kalenteri on joulun ehdoton rapea herkku! 24 luukkua, jotka sisältävät yhden ison Pringles purkin ja 23 pikkupurkkia eri Pringles makuja.

Osta
amazon.de

#2

Pienpanimo Olut Joulukalenteri

Pienpanimo Olut Joulukalenteri – Beer of the Gods: Valhallaan valmistautuminen
★★★★★

Tämä kalenteri on loppuunmyyty edellisenä vuosina aika nopeasti. Täydellinen lahja itsellesi, veljelle, isälle, kaverille, partnerille tai kenelle tahansa viikinki- ja oluthenkiselle. Kalenterissa on 23 pienpanimo-olutta (0.33 l) ja yks Wacken-painimon olut tuoppi. Oluet ovat erittäin hyvälaatuisia ja monet kalenterissa olevat ovat voittaneet palkintoja maailmanlaajuisissa kilpailuissa.

Loppu
Tuote on loppuunmyyty

Kuuntele jouluaiheisia äänikirjoja

BookBeat tarjoaa 30 päivän maksuttoman kokeilujakson, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. Jaksoon sisältyy 20 tuntia kuunteluaikaa, joka vastaa noin 3-4 kokonaista kirjaa.

Bookbeatissa on sadoittain jouluaiheisia äänikirjoja. Kaiken kaikkiaan erilaisia äänikirjoja on yli 500 000.

Tutustu
bookbeat.fi
mainos

#3

Cocopanda joulukalenteri
★★★★★

Cocopandan oma joulukalenteri sisältää laajan kattauksen eri kosmetiikkabrändejä. Valmistaudu jouluun ihanilla meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- ja tuoksusuosikeilla. Kalenteri sisältää yhdistelmän matkakokoisia tuotteita, täysikokoisia tuotteita sekä luksusnäytteitä. Mukana muun muassa seuraavia brändejä: Clinique, Clarins, COSRX ja Kérastase. Kalenterin arvo on noin 370€, mutta hinta alle puolet siitä.

Verkkokauppojen omat joulukalenterin ovat tyypillisesti hyvin suosittuja, joten tämä kalenteri kannattaa kotiuttaa pikaisesti, mikäli ei halua jäädä ilman.

Osta
Cocopanda.fi

#4

Maybelline Mini Meikkikalenteri
★★★★★

Maybellinen juhlallinen Spirit of New York adventtikalenteri pitää sisällään 5 lukkua. Luukut ovat tarkoitus avata jokaisena adventtisunnuntaina ja jouluaattona.

Sisältää 4 Maybellinen alkuperäistä meikki- ja kauneustuotetta ja yhden yllätyksen.

Osta
amazon.de

#5

Viskikalenteri Scotchbar
★★★★★

24 viskin joululajitelma. Tasapainollinen valikoima skottilaisia viskejä, bourbon-viskejä, ruis-viskejä ja Irlantilaisia viskejä. Viskit ovat jaettu 24 luukkuun ja jokaisesta luukusta löytyy 2cl maistelupullo.

Osta
amazon.de

#6

Glossybox joulukalenteri
★★★★★

Glossyboxin supersuosittu ja joka vuosi nopeasti loppuunmyyty kauneuskalenteri on täällä! Huippulaadukas kosmetiikkakalenteri sisältää 25 kappaletta meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteita yli 480 € arvosta. Tätä et halua missata!

Osta
Glossybox.fi

#7

Whisky Wonder World Viskikalenteri
★★★★★

Maailmanmatkaajalle viskikalenteri. Makuja löytyy Skottilaisista single malteista Intian ja Japanin eksoottisiin viskeihin. Oikein mukava maistelupaketti.

24 kpl viskiluukkuja sisältää 2 cl maistelunäyteetitä. Lisäksi mukana tulee Glencairn Nosing -lasi.

Laadukkaassa kalenteripakkauksessa on magneeteilla sulkeutuvat luukut.

Osta
amazon.de

#8

LookFantastic Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

LookFantastic kosmetiikkajoulukalenteri on yksi vuoden odotetuimmista! Luukkujen takaa paljastuu toinen toistaan laadukkaimpia kosmetiikkatuotteita kasvoille, hiuksille ja vartalolle. Mukana laadukkaita merkkejä, kuten Elemis, Drunk Elephant ja Rituals. Älä missaa tätä, kalenteri on joka vuosi myyty loppuun nopeasti!

Kalenterin arvo on yli 500€

Osta
LookFantastic.fi

#9

Mankind Advent kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Todella laadukas Mankind kosmetiikkakalenteri on komeudestaan huolehtivan miehen valinta. Sisältää 25 luukkua, joiden takaa paljastuu kosmetiikkatuotteita päästä varpaisiin. Näillä tuotteilla pärjää koko vuoden! Mukana muun muassa seuraavia brändejä: Clinique, Grown Alchemist, Jack Black, Corsx ja Cerave.

Osta
LookFantastic.fi

#10

Essence Kauneusjoulukalenteri
★★★★★

Essence joulukalenteri on jokaisen kauneudesta huolehtivan valinta! Ihana kosmetiikkakalenteri sisältää 24 yllätystä: 21 täysikokoista tuotetta & 3 minikynsilakkaa. Spoilerina: kalenteri sisältää kosteuttavan huulipunan, tähdenmuotoiset silmälaput ja jouluisen korostustuotteen.

Osta
eleven.fi