Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri 2023

Löydät täältä kaikki tämän vuoden luonnonkosmetiikka joulukalenterit

Luonnonkosmetiikka on nimensä mukaisesti kosmetiikkaa, joka valmistetaan luonnollisista raaka-aineista. Näistä luonnonkosmetiikka joulukalentereista et löydä synteettisiä raaka-aineita!

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

Luonnonkosmetiikka joulukalenterit

Luonnonkosmetiikan ystävälle on tarjolla monipuolisesti joulukalentereita. Nämä joulukalenterit sisältävät vain aitoa ja eettistä luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikka joulukalenterit myydään joka vuosi nopeasti loppuun, sillä valikoimaa on melko rajallisesti.

Naturelle luonnonkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Naturelle joulukalenteri on yksi tämän vuoden laadukkaimmista ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Kalenteri sisältää 25 luukkua, jotka kätkevät sisälleen laadukasta luonnonkosmetiikkaa muun muassa merkeiltä Ere Perez, Juice Beauty, Tata Harper ja NCLA Beauty.
Kalenteria myydään erittäin rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea mikäli haluat tämän luonnonkosmetiikkakalenterin joulukuutasi ilahduttamaan.

Kalenterin arvo on noin 624€, mutta nyt sen saa superedulliseen hintaan 139€.

Osta
Naturelle.fi

Rahua luonnononkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Rahua on laadukas luonnonkosmetiikkamerkki, joka valmistaa hiustenhoitotuotteita sademetsien raaka-aineista. Kalenteri sisältää 12 kappaletta monipuolisia hiustenhoitotuotteita. Ilmainen toimitus Suomeen!

Osta
Niche-Beauty.com

TwistBe Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri
★★★★★

TwistBe joulukalenteri sisältää laajan kattauksen laadukkaimpia luonnonkosmetiikkatuotteita. Kalenterissa on 24 kaunista valmiiksi käsin pakattua ja numeroitua pakettia.

Kalenteri on myyty loppuun joka vuosi, joten kannattaa olla nopea mikäli meinaa itselleen tämän saada.
Pakataan ja lähetetään Suomesta!

Osta
TwistBe.fi

Aurelia London Luonnonkosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Aurelia London on brittiläinen luonnonkosmetiikkamerkki, joka valmistaa laadukasta probioottista luonnonkosmetiikkaa. Tänä vuonna brändi julkaisee ensimmäisen adventtikalenterinsa, joka sisältää 12 kappaletta brändin suosikkituotteita. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia ja kalenteri on muutenkin superlaadukas! Tuotteet riittävät pitkälle kevääseen.

Osta
LookFantastic.fi

Weleda Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri
★★★★

Weleda luonnonkosmetiikka joulukalenteri sisältää neljä Weledan ikisuosikkia jokaiselle neljälle adventtipäivälle. Sisältää supersuositun Skin Food vartalovoin, Everon huulirasvan, Aroma Shower Energy suihkusaippuan sekä Pomegranate käsivoiteen.

Osta
amazon.de

Joik luonnonkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Joik Organics luonnonkosmetiikka joulukalenteri on yksi vuoden odotetuimpia. Joik on virolainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen luonnon antimista. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Joik ihonhoitotuoteita, sekä ikisuosikkeja että uusia tulokkaita! Tälle kalenterille ehdoton suositus!

Osta
House of Organic