Alkoholi Joulukalenteri 2024

Olut joulukalenterit, viski joulukalenterit ja muut hyvät alkoholilliset kalenterit

Joulukuun pimeitä iltoja on erittäin miellyttävä viettää maistellen eri makuisia oluita, viskejä, ginejä tai viinejä.

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

Olut joulukalenteri 2023

Pienpanimo-oluet ovat olleet kovassa suosiossa lähivuosina. Sen myötä myös oluenjuojioen makunystyrät ovat laajentuneet. Helppo tapa kokeillu erilaisia olutmakuja on kalja joulukalenteri.

Pienpanimo Olut Joulukalenteri – Beer of the Gods: Valhallaan valmistautuminen
★★★★★

Tämä kalenteri on loppuunmyyty edellisenä vuosina aika nopeasti. Täydellinen lahja itsellesi, veljelle, isälle, kaverille, partnerille tai kenelle tahansa viikinki- ja oluthenkiselle. Kalenterissa on 23 pienpanimo-olutta (0.33 l) ja yks Wacken-painimon olut tuoppi. Oluet ovat erittäin hyvälaatuisia ja monet kalenterissa olevat ovat voittaneet palkintoja maailmanlaajuisissa kilpailuissa.

Osta
amazon.de

Olut Joulukalenteri KALEA
★★★★★

Kalean olut joulukalenteriin on harkitusti kerätty jännittäviä ja elämyksellisiä oluita eri puolilta Saksaa. Kalenteriin valitut oluet ovat hyvin spesiaaleja ja niitä ei ole tai ei tuskin ole saatavilla mistään kaupoista.

Sisältää 24x 0.33 oluita ja yhden olutlasin.

Osta
amazon.de

Belgialainen Olutkalenteri
★★★★

Tämä olut joulukalenteri esittelee sinulle suosittuja makuja belgiasta. Joulukalenteri sisältää 24 kappaletta erilaista belgialaista olutta.

Osta
amazon.de

Viski joulukalenteri

Jokaisella viskin juojalla on oma suosikkinsa, mutta aina on mukavaa testata uusia makuja ja löytää siten uusia tuttavuuksia. Viskikalenterit ovat oiva tapa tutustuttaa itsesi tai läheisesti viskin eri makuihin.

Viskikalenteri Scotchbar
★★★★★

24 viskin joululajitelma. Tasapainollinen valikoima skottilaisia viskejä, bourbon-viskejä, ruis-viskejä ja Irlantilaisia viskejä. Viskit ovat jaettu 24 luukkuun ja jokaisesta luukusta löytyy 2cl maistelupullo.

Osta
amazon.de

Whisky Wonder World Viskikalenteri
★★★★★

Maailmanmatkaajalle viskikalenteri. Makuja löytyy Skottilaisista single malteista Intian ja Japanin eksoottisiin viskeihin. Oikein mukava maistelupaketti.

24 kpl viskiluukkuja sisältää 2 cl maistelunäyteetitä. Lisäksi mukana tulee Glencairn Nosing -lasi.

Laadukkaassa kalenteripakkauksessa on magneeteilla sulkeutuvat luukut.

Osta
amazon.de

Japanilainen viskikalenteri
★★★★★

Täydellinen joulukalenteri viskihifistelijälle! Kalenteri sisältää 24 kappaletta 20 ml japanilaisia viskejä. Mukana tulee lehtinen, jossa on vinkkejä jokaisen kalenterin viskin nautiskeluun, sekä tietoa missä japanilaisessa tislaamossa viski on valmistettu.

Osta
amazon.de

Skottilainen viskikalenteri
★★★★

Viskikalenterin luukkujen takaa löytyy 24 kappaletta 2cl skottilaisia viskejä. Viskit ovat eri tyylisiä ja sopivat erinomaisesti joulukuun maisteluhetkiin.

Osta
amazon.de

Vita Dulcis Premium viski joulukalenteri
★★★★★

24x 20 ml laadukkaita viskejä Skotlannista.

Kalenterin mukana tulee Skotlannin kartta, johon on merkitty maistelemiesi viskien tislaamojen sijainnit.

Osta
amazon.de

Viskikalenteri Scotchbar (Premium)
★★★★★

Molemmat Scotchbarin viskikalenterit ovat erittäin laadukkaita, mutta tähän premium versioon on valittu vielä vähän parempia tuotteita.
Kalenteri koostuu pelkästään skotlannin viskeistä; savuisia ja villejä Islay-saarelta, makeita ja kuivia Skotlannin ylämaalta, vahvoja ja merellisiä saaristosta, hedelmällisiä ja kukkaisia Speysidestä.

Viskit ovat jaettu 24 luukkuun ja jokaisesta luukusta löytyy 2cl maistelupullo.

Osta
amazon.de

Black Week: Kuuntele äänikirjoja 3kk jopa -60%

Lähes miljoona tarinaa pimeän halpaan hintaan! Hinnat alk. 3,99 €/kk - tarjous voimassa vain 30.11. asti. Ei sitoutumisaikaa.

Lunasta tarjous
storytel.com
mainos

Viini joulukalenteri

Mikä mukavampaa, kuin nauttia päivittäin uusia viinejä ruoan kanssa tai ilman.

Viini joulukalenteri
★★★★★

Tässä laadukkaassa viinikalenterissa on 24 kappaletta erilaisia viinejä. Luukuista aukeaa erilaisia valkoviinejä, punaviinejä ja roséviinejä.

Osta
amazon.de

SCHORLEFRANZ viini ja herkku joulukalenteri
★★★★

24 luukkua valkoisen joulun odottajille. Kalenteri sisältää erilaisia maisteluviinejä, herkkuja, alkoholittomia juomia ja viininjuontiin liittyviä tarvikkeita.

Kaikki luukut ovat täysin vegaanisia.

Osta
amazon.de

Alkoholi joulukalenteri

Alkoholikalentereita, jotka sisältävät sekalaisiajuomia.

Wajos alkoholi joulukalenteri
★★★★★

Wajos alkoholi joulukalenterilla nautiskelet erilaisia alkoholijuomia koko joulukuun. Mukana muun muassa viskiä, rommia, liköööriä, giniä ja vodkaa pakattuna pieniin maistelupulloihin. Sisältää 24 luukkua.

Osta
amazon.de

Alkoholimaistelukalenteri Mixed Spirits
★★★★★

Alkoholikalenteri sisältää 24 eksklusiivista väkevää alkoholijuomaa kokeiltavaksi. Ginin ystävät, rommiasiantuntijat ja viskifanit saavat rahoilleen vastinetta, ostamatta lukemattomia pullosarjoja.

Sisältää mm. single malt viski skotlannista, kookosrommi, hedelmäinen gin-aperitiivi ja maapähkinävoirommi. Makuja on hyvin erilaisia ja tarkoituksena onkin sukeltaa alkoholijuomien makujen maailmaan koko joulukuun ajaksi!

Osta
amazon.de

Snapsi joulukalenteri Scotchbar
★★★★★

Tässä saksalaisessa snapsikalenterissa on 24 erittäin erilaista snapsia. Maut vaihtelevat hedelmäisen, marjaisen, metsäisen ja pähkinäisen välillä. Jokaiselle snapsin ystävälle löytyy tästä joulukalenterista aivan varmasti suosikki.

Osta
amazon.de

Gin joulukalenteri

Gin joulukalentereissa ei vielä ole suurta valikoimaa, mutta tuotteita on alkanut putkahtelemaan markkinoille.

Liquid Director Gin joulukalenteri
★★★★★

Ultimaattinen ja superlaadukas Gin joulukalenteri herkkusuille. Sisältää 8 + 1 miniginipulloa, 8 tonic-vettä, 8 välipalaa ja 1 baarityökalun. Lisäksi mukana on 50-sivuinen lehtinen täynnä tietoa ginistä.

Osta
amazon.de

Quarantini Gin joulukalenteri
★★★★★

Laadukas Quarantini Gin kalenteri sisältää 24 luukkua ja 19 eri makuista giniä pakattuna pikkuisiin pulloihin. Lisäksi kalenterin ostaja saa pääsyn eksklusiiviseen online ginin maisteluun ja pääsyn neljälle online cocktail kurssille, joissa opitaan ginin historiasta ja valmistuksesta.

Osta
amazon.de

WAJOS Gin Tonic joulukalenteri
★★★★★

Joulun odotukseen suunniteltu gin-joulukalenteri. 24 luukusta löytyy erilaisia ginejä ja muutamia erikois tonicceja. Kalenterin ginit ovat erittäin hyvälaatuisia ja makuteemat on valittu joulun mukaan.

Osta
amazon.de

Rommi joulukalenteri

Rommimaistiaisia rommin ystäväille.

Rommi joulukalenteri
★★★★★

Tässä rommikalenterissa on 24 kappaletta premium rommimaistiaisia. Rommeja on vaaleita ja tummia ja ne tulevat mm. Kuubasta, Jamaikalta, Trinidadista ja Tobagosta.

Rommin ystävälle tämä kalenteri vie makunystyrät maailman matkalle. Maistele hyvin erilaisia rommeja ja löydä suosikkisi Joulupäivien pimeinä iltoina.

Osta
amazon.de

Itse tehty olutjoulukalenteri

Tarjolla on myös joulukalenterin laatikoita, mitä voi itse täyttää. Joutaviin tarkoitetut täytettävät kalenterit voi täyttää haluamillaan juomilla kaupasta.

Itse tehty olutkalenteri
★★★ ★★

Tuote sisältää vain joulukalenteri paketin. Eli ideana on itse täytettävä olutkalenteri. Kalenteriin mahtuu 0.33l ja 0.5l pulloja. Pakkaus on laadukas ja siitä saa erittäin hienon lahjan. Kuitenkin hinta on jokseenkin korkea. Itse ostaisin suoraan valmiiksi täytetyn kalenterin.

Osta
coolstuff.fi

Alkoholi Joulukalenterin tilaaminen ulkomailta

Vuoden 2022 ohjeistuksen mukaan EU-maista voi tilata Suomeen alkoholia ilman rajoituksia ja/tai lisäkustannuksia.

Esim. Saksassa valikoima on huomattavasti suurempi kuin Suomessa. Hinnat ovat myös noin 60% halvempia. Pullot ovat painavia ja postitus maksaa yleensä 7-35€ koosta riippuen, mutta tuotteiden halvan hinnan huomioon ottaen, loppuhinnaksi tulee lähes aina huomattavasti halvempi kuin Suomesta ostettaessa.

Me kehoitammekin ja olemme listanneet tälle sivulle paljon tuotteita varsinkin Saksasta. Tämä juuri siksi, että alkoholillisen joulukalenterin tilaaminen Saksasta on paljon halvempaa kuin sen ostaminen Suomesta. Amazonin kuljetuksella tuotteet myös tulevat suoraan kotiovelle.

Joulukalenteri Ideoita

Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri 2024

Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri

Luonnonkosmetiikka on nimensä mukaisesti kosmetiikkaa, joka valmistetaan luonnollisista r...

Katso kalenterit
Vegaaninen Joulukalenteri 2024

Vegaaninen Joulukalenteri

Tästä listasta löydät vegaanille sopivat joulukalenterit. Mukana on vegaanisia kosmeti...

Katso kalenterit
Joulukalenteri Teinille 2024

Joulukalenteri Teinille

Onko lapsesi kasvanut sellaiseen ikään, että hänelle on mahdotonta ostaa järkeviä la...

Katso kalenterit
Parhaat Joulukalenterit 2024

Parhaat Joulukalenterit

Tähän listaan olemme keränneet parhaat joulukalenterit. Joulukalenterilista on yhdistel...

Katso kalenterit
Koirien Joulukalenteri 2024

Koirien Joulukalenteri

Koiran joulukalenteri on hyvä tapa jakaa joulun iloa myös karvaisen kaveruksesi kesken. ...

Katso kalenterit
Suklaa joulukalenteri 2024

Suklaa joulukalenteri

Paras tapa laskea päiviä jouluun on tietenkin suklaakalenterin avulla! Tämä vuosi on o...

Katso kalenterit