Meikki Joulukalenteri 2024

Kaikki meikkikalenterit 2024 yhdestä listasta

Meikki joulukalenteri sisältää nimensä mukaisesti vain meikkejä! Ahkeralle meikkaajalle meikkikalenteri on joulun ykkösvalinta. Valikoimaa löytyy jokaiselle kukkarolle. Listasta löytyvät muun muassa suosittu ja edullinen Maybelline joulukalenteri ja NYX joulukalenteri.

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

Meikki joulukalenterit

Meikki joulukalenterit ovat usein hintalaatu-suhteeltaan hyviä. Meikkikalentereiden avulla voit helposti kokeilla erilaisia tuotteita.

Dermosil joulukalenteri
★★★★★

Dermosilin supersuosittu joulukalenteri on tänä vuonna meikkikalenteri! Kalenterissa on 24 luukkua ja se sisältää siis ainoastaan brändin meikkituotteita. Mukana sekä tuttuja suosikkeja brändin valikoimista että täysin uusia, vain joulukalenteria varten kehitettyjä tuotteita - ja kaikki tuotteet ovat täysikokoisia!
Dermosil kalenteri on yksi edullisimmista, sen hinta on vain 54,90€, mutta sen arvo on jopa 120€. Tämä on oiva mahddollisuus päästä testaamaan Dermosil tuotteita edullisesti.

Osta
Dermosil.fi

Benefit joulukalenteri
★★★★★

Benefit Cosmetics All I Want kosmetiikkakalenteri on yksi tämän vuoden halutuimmista! Kalenteri sisältää brändin suosikkimeikkituotteita kulmille, kasvoille, ripsille ja huulille. Tämä meikkikalenteri on ahkeran meikkaajan ehdoton valinta!

Osta
Feelunique.com

Make Up Store meikkikalenteri
★★★★★

Make Up Store julkaisee ensimmäisen meikkikalenterinsa! Tämä on merkin ensimmäinen oma joulukalenteri, joten tänä vuonna se on varmasti erityisen suosittu ja myydään loppuun nopeasti. Make Up Storen kalenteri on erityisen hyvä hinta-laatusuhteeltaan, sillä kalenterissa ei ole yhtäkään matkakokoista tai minituotetta, vaan kaikki ovat täysikokoisia. Lisäksi kalenterissa on jopa 25 luukkua, joten rahalle saa vastinetta. Kalenterin arvo on 307€ ja sitä myydään erityisen huokeaan hintaan 85,50€.
Katso lista kalenterin sisällöstä alla olevasta linkistä.

Osta
Lyko.fi

Maybelline Mini Meikkikalenteri
★★★★★

Maybellinen juhlallinen NYC Sparcle adventtikalenteri pitää sisällään 5 lukkua. Luukut ovat tarkoitus avata jokaisena adventtisunnuntaina ja jouluaattona.

Sisältää 4 Maybellinen alkuperäistä meikki- ja kauneustuotetta ja yhden yllätyksen.

Osta
amazon.de

Maybelline Meikkikalenteri
★★★★★

Maybelline New York meikkikalenterissa on tänä vuonna jopa 31 luukkua! Sisältää 31 Maybelline meikkituotetta, joista vain 4 on minikokoisia ja 5 superyllätystä. Kalenteri on hintalaatusuhteeltaan erinomainen.

Mukana on yhdistelmä luomivärejä, eyelinereitä, ripsivärejä, huulipunia, kynsilakkoja ja paljon muuta.

Osta
amazon.de

Maybelline joulukalenteri
★★★★★

Maybelline meikki joulukalenteri on intohimoisen meikkaajan ehdoton valinta. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Maybellinen meikkituotetta iholle, huulille, silmille ja kynsille. Maybelline joulukalenteri 2022 on ollut hyvin suosittu ja se on loppuunmyyty jo monesta paikasta.

Osta
amazon.de

NYX Meikkikalenteri
★★★★

Ready. Set. Flamin-Go! Gift Box NYX Professional Makeup meikkikalenteri sisältää 24 suosituinta NYXin tuotetta pienoiskokoisena ja täysikokoisena! Tämä superedullinen NYX joulukalenteri ilahduttaa koko joulukuun. Meikki joulukalenteri sisältää tuotteita kasvoille, silmille ja huulille.

Osta
Lyko.fi

Makeup Revolution Meikkikalenteri
★★★★★

Makeup Revolution edullinen meikkikalenteri sisältää 25 kappaletta huulikiiltoja, korostusvärejä, silmänrajauskyniä ja meikkivälineitä. Tämä on yksi vuoden edullisimmista meikkikalentereista!

Osta
Lyko.fi

3INA 12 Days of Color meikki joulukalenteri
★★★★★

3INA on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen uutuus! Todella tyylikäs ja laadukas pakkaus sisältää 12 kappaletta brändin suosituimpia meikkituotteita silmille, huulille ja kasvoille. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia. 3INA on todella suosittu brändi ja värikkäät pakkaukset piristävät synkempiäkin päiviä. Hinta-laatusuhde on tässä meikki joulukalenterissa todella hyvä.

100% vegaaninen ja eläinkokeeton.

Osta
Lyko.fi

Maria Åkerberg meikki joulukalenteri
★★★★★

Maria Åkerberg on loistava meikki joulukalenteri ihmiselle, joka arvostaa laatua ja eettisyyttä. Kalenteri sisältää 5 luukkua, jotka kätkevät sisälleen brändin suosituimpia meikkituotteita. Sisältää korostusvärejä, luomivärejä, huultenrajauskynän, huulipunia, sekä silmänrajauskynän + kaksi meikkisivellintä. Kalenteri on luonnonkosmetiikkaa. Tämä on yksi vuoden laadukkaimmista meikki joulukalentereista!

Osta
Lyko.fi

Barry M meikkikalenteri
★★★★★

Barry M suosittu kauneuskalenteri sisältää monipuolisesti eri meikkejä, kynsituotteita ja muutaman asusteen. Kalenterissa on 25 luukkua, joiden takana on 25 täysikokoista tuotetta. Jokainen tuote on Exclusive, eli niitä ei voi löytää mistään muualta kuin tästä kalenterista! Tämä on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista meikkikalentereista.
Kalenteri on 100% vegaaninen ja eläinkokeeton.

Osta
Lyko.fi

By Terry meikkikalenteri
★★★★★

By Terry joulukalenteri on superlaadukas. Kalenteri sisältää 10 täysikokoista meikki- ja ihonhoitotarviketta, 12 matkakokoista tuotetta ja 2 sivellintä.
Kalenterin arvo on jopa 606 €, mutta nyt sen saa edulliseen 229 euron hintaan. Erinomainen kalenteri luksustuotteiden ystäville.

Osta
Lyko.fi

Benefit Sincerely Yours meikki joulukalenteri
★★★★★

Benefit Sincerely Yours, Beauty Holiday meikkikalenteri on kiinnostava uutuus. Se sisältää 12 kappaletta brändin suosituimpia tuotteita matkakoossa. Mukana monipuolisesti meikkituotteita silmille ja iholle.

Osta
Feelunique.com

Edulliset meikkikalenterit

Meikki joulukalenterin ei tarvitse maksaa maltaita. Suosituimpien meikkibrändien lisäksi on mahdollista hankkia todella edullinen meikkikalenteri. Alta löydät noin 20 euron kalenterit, jotka sisältävät vain meikkejä.

Zmile meikki joulukalenteri
★★★ ★★

Yksi vuoden edullisimmista meikkikalentereista on Zmile meikki joulukalenteri. Se sisältää 24 luukkua erilaisia meikkituotteita, kuten luomivärejä, huulipunia, huulikiiltoja sekä silmänrajauskyniä. Tällä monipuolisella setillä saa loihdittua erikoisemmankin meikin joulun juhliin.

Osta
Lyko.fi

Winter Magic meikki joulukalenteri
★★★ ★★

Todella edullinen meikki joulukalenteri. Sisältää 24 luukkua pelkkiä meikkituotteita. Mukana muun muassa huulipunia, luomivärejä ja poskipunia. Erinomainen meikkikalenteri aloittelevalle meikkaajalle.

Osta
Lyko.fi

Beauty In The City meikki joulukalenteri
★★★★

Hintaansa nähden laadukas ja edellisinä vuosina hyvät arvostelut saanu Beauty In The City meikki joulukalenteri on erinomainen meikkikalenteri ilahduttamaan joulukuun päiviä. Sisältää 24 luukkua luomiväreistä kynsilakkoihin ja huulikiiltoihin. Lisäksi meikkikalenteri sisältää pieniä kauneusasusteita, kuten hiuskoristeita ja luomivärisiveltimiä. Yksi parhaimmista edullisen kategorian meikkijoulukalentereista.

Osta
Lyko.fi

Beauty In A Book meikki joulukalenteri
★★★ ★★

Beauty In A Book on monipuolinen meikkikalenteri. Se sisältää 24 luukkua, joiden takaa paljastuu muun muassa huulikiiltoja, luomivärejä ja huulipunia.

Osta
Lyko.fi

Fesh! meikki joulukalenteri
★★★★

Söpöön pakettiin pakattu Fesh! meikkikalenteri on hyvä valinta vähän nuoremmalle meikkaajalle. Kalenteri koostuu 24 herkullisesta meikkituotteesta kynsilakoista luomiväreihin ja huulikiiltoihin.

Osta
Lyko.fi

Beauty Girl meikkikalenteri
★★★ ★★

Beauty Girl meikki joulukalenteri sisältää 24 meikkiyllätystä. Superedullinen ja todella söpö pakkaus. Mukana monipuolisesti eri meikkituotteita niin huulille, silmille kuin ihollekin.

Osta
Lyko.fi

 

Meikki joulukalenterit ovat hyvin suosittuja, sillä pelkkiä meikkejä sisältäviä joulukalentereita on melko vähän saatavilla. Tästä syystä ne myydään loppuun hyvin nopeasti. Kannattaa olla liikkeellä viimeistään marraskuun ensimmäisellä viikolla, jos meinaat saada meikki joulukalenterin 2022 itsellesi. Erityisesti Maybelline joulukalenteri 2022 on ollut tämän vuoden suosikki meikkikalenteri ja se on myyty loppuun jo monesta paikasta.

Kuuntele äänikirjoja 30 päivää maksutta

Jos et ole aikaisemmin kokeillut Bookbeat:ia, voit kuunnella äänikirjoja 30 päivää maksutta.

Nauti yli 800 000 e- ja äänikirjasta BookBeatissa, Suomen suosituimmassa äänikirjapalvelussa.

Kokeile Ilmaiseksi
Bookbeat.fi
mainos

Joulukalenteri Ideoita

Parhaat Joulukalenterit 2024

Parhaat Joulukalenterit

Tähän listaan olemme keränneet parhaat joulukalenterit. Joulukalenterilista on yhdistel...

Katso kalenterit
Suklaa joulukalenteri 2024

Suklaa joulukalenteri

Paras tapa laskea päiviä jouluun on tietenkin suklaakalenterin avulla! Tämä vuosi on o...

Katso kalenterit
Joulukalenteri Teinille 2024

Joulukalenteri Teinille

Onko lapsesi kasvanut sellaiseen ikään, että hänelle on mahdotonta ostaa järkeviä la...

Katso kalenterit
Itse tehty joulukalenteri 2024

Itse tehty joulukalenteri

Itse tehty joulukalenteri aikuiselle tai lapselle on oiva tapa juhlia joulunodotusta. Täy...

Katso kalenterit
Alkoholi Joulukalenteri 2024

Alkoholi Joulukalenteri

Joulukuun pimeitä iltoja on erittäin miellyttävä viettää maistellen eri makuisia olu...

Katso kalenterit
Joulukalenteri Miehelle 2024

Joulukalenteri Miehelle

Jos olet ostamassa kalenteria miehellesi lahjaksi, suosituimpia vaihtoehtoja ovat ehdottom...

Katso kalenterit