Kosmetiikka Joulukalenteri 2024

Löydä meikki joulukalenterit, ihonhoitokalenterit ja muut kosmetiikkakalenterit täältä

Lähtölaskenta jouluun voi alkaa ihanilla kosmetiikkakalentereilla! Kosmetiikkajoulukalentereita löytyy joka lähtöön ja jokainen varmasti löytää lempparinsa. Tykkäsit sitten meikeistä, ihonhoidosta tai kylpytuotteista, löydät listamme seasta varmasti ihanan lahjan itsellesi tai ystävällesi joulua ilahduttamaan.

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

HUOM!Huom! Sivua päivitetään sitä mukaa kun uusia kosmetiikkakalentereita julkaistaan.

Kosmetiikka joulukalenterit

Monipuoliset kosmetiikkajoulukalenterit sisältävät tuotteita koko vartalolle ihonhoidosta meikkeihin ja hiustuotteisiin.

Olemme listanneet alle parhaat kosmetiikkajoulukalenterit ja kauneusjoulukalenterit. Mukana muun muassa suositut Lumene joulukalenteri, Maybelline joulukalenteri, Body Shop joulukalenterit, LookFantastic joulukalenteri ja muita vähän tuntemattomampiakin brändejä!

YOUTY The Black Calendar
★★★★★

YOUTY The Black Calendar on kolmesta YOUTY kalenterista arvokkain ja hintavin. Kalenteri sisältää ylellisiä ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksun ja hiustuotteita kosmetiikkamaailman hypetetyimmiltä brändeiltä, kuten Shiseido, Clinique, Klairs ja Babor. Kalenteri on pakattu tyylikkääseen mustaan kosmetiikkalaukkuun, jolle varmasti löytyy käyttöä vielä joulunkin jälkeen!
Hinta: 129€
Arvo: 510€

Osta
eleven.fi

Dove Joulukalenteri
★★★★★

Tee joulusta entistä ihanampi - Doven joulukalenteri tarjoaa 24 taianomaista kosmetiikkayllätystä ihollesi. Dove pyrkii tukemaan naisten yksilöllistä kauneutta kehittämällä tuotteita, jotka vastaavat iho- ja hiusten tarpeita, edistäen samalla luonnollista itsevarmuutta.

Osta
amazon.de

Dermosil joulukalenteri
★★★★★

Dermosilin supersuosittu joulukalenteri on tänä vuonna meikkikalenteri! Kalenterissa on 24 luukkua ja se sisältää siis ainoastaan brändin meikkituotteita. Mukana sekä tuttuja suosikkeja brändin valikoimista että täysin uusia, vain joulukalenteria varten kehitettyjä tuotteita - ja kaikki tuotteet ovat täysikokoisia!
Dermosil kalenteri on yksi edullisimmista, sen hinta on vain 54,90€, mutta sen arvo on jopa 120€. Tämä on oiva mahddollisuus päästä testaamaan Dermosil tuotteita edullisesti.

Osta
Dermosil.fi

BareMinerals kosmetiikkakalenteri
★★★★★

BareMinerals kosmetiikkakalenteri sisältää tänä vuonna 12 luukkua, joiden takaa paljastuu 4 täysikokoista ja 8 minimeikki- ja ihonhoitotuotetta. Mukana muun muassa mineraalimeikkejä, silmä- ja huulituotteita sekä vegaanisia ihonhoitotuotteita. Sisältää bareMineralsin myydyimmän puuterin ja suosikkibronzerin sävyssä Warmth.

Osta
Lyko.fi

Niche Beauty kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Niche-Beauty kosmetiikkajoulukalenteri on ainoaa laatuaan, sillä se sisältää vain selektiivistä luksuskosmetiikkaa päästä varpaisiin! Mukana laadukkaita brändejä, kuten Drunk Elephant, Byredo, Augustinus Bader ja Paula's Choice. Sisältää 18 täysikokoista ja 13 matkakokoista tuotetta.
Arvo jopa 1200€! Ilmainen toimitus Suomeen.

Osta
Niche-beauty.com

Sensai kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Sensai ylellinen kosmetiikkakalenteri on ainutlaatuinen tilaisuus päästä testaamaan brändin suosittuja ja laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takaa paljastuu ihonhoitotuotteita, kasvojenpuhdistustuotteita ja meikkejä. Yksi tuotteista on täysikokoinen.

Osta
Lyko.fi

Acqua Di Parma joulukalenteri
★★★★★

Ylellisyyksien ja luksuksen nälkäisille Acqu Di Parma kosmetiikkakalenteri on täydellinen valinta. Kalenterissa on 25 luukkua, joiden takaa paljastuu yllätyksiä rakastetuista Colonia- ja Blu Mediterraneo -linjoista ylellisiin Signatures of the Sun- ja Home -kokoelmaan täydessä ja matkakoossa. Tällä kalenterilla saa taatusti loihdittua taianomaisen tunnelman koko joulukuulle!

Osta
Lyko.fi

Mantle kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Mantle on ruotsalainen ihonhoitobrändi, jonka innovatiiviset tuotteet ovat supertehokkaita! Brändin kalenteri sisältää 5 brändin täysikokoista kosmetiikkatuotetta. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tämä kalenteri on erinomainen mahdollisuus päästä testaamaan brändin tuotteita edullisesti.

Osta
Lyko.fi

Dermalogica kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Dermalogica joulukalenteri hemmottelee laadukkaan kosmetiikan ystäviä. Kalenterin 24 luukkua sisältää brändin suosituimpia ihonhoitotuotteita täysikokoisina, matkakokoisia ja näytteinä. Ilmainen toimitus Suomeen!
Arvo 464€

Osta
Niche-beauty.com

Molton Brown kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Molton Brownin ylellinen joulukalenteri on yksi vuoden laadukkaimmista! Kalenteri sisältää 24 kappaletta Molton Brownin ikonisia hius-, kylpy- ja tuoksutuotteita. Tämä kalenteri tekee joulukuusta taatusti luksusta.

Osta
Lyko.fi

Clarins kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Clarins kosmetiikkakalenteri on joulun suosikki. Luukuista paljastuu 24 kpl brändin ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle sekä meikkejä.

Osta
Clarins.fi

By Lyko Mind-Glown joulukalenteri
★★★★★

Supersuositut By Lyko joulukalenterit myydään joka vuosi loppuun alle vuorokaudessa! Mind-Glown joulukalenteri on Lykon toisiksi edullisin. Sisältää meikkejä, ihonhoitoa, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita ja uskomattoman paljon hehkua. Mukana muun muassa näitä merkkejä: PAESE, Kiehl's, Woods Copenhagen ja Make Up Store.
Arvo: 455€

Osta
Lyko.fi

Bangerhead joulukalenteri
★★★★★

Bangerheadin oma joulukalenteri on taas täällä! Kalenteri sisältää 24 kosmetiikkapussukkaa laadukkailta merkeiltä, kuten Augustinus Bader, Dr Ceuracle, Klairs, Verso, R+Co, LH cosmetics, NAILBERRY ja Urban Decay. Mukana 12 täysikokoista tuotetta ja 22 minikokoista tuotetta. Kalenteri sisältää siis yhteensä 32 kosmetiikkatuotetta! Lisäksi kalenteri on pakattu vegaanisesta nahasta tehtyy toalettilaukkuun, jota voi käyttää joulunkin jälkeen.
Kalenterin arvo on huimat 540€ ja sen saa nyt hintaan 129€.

Osta
Bangerhead.fi

Zmile meikki joulukalenteri
★★★ ★★

Yksi vuoden edullisimmista meikkikalentereista on Zmile meikki joulukalenteri. Se sisältää 24 luukkua erilaisia meikkituotteita, kuten luomivärejä, huulipunia, huulikiiltoja sekä silmänrajauskyniä. Tällä monipuolisella setillä saa loihdittua erikoisemmankin meikin joulun juhliin.

Osta
Lyko.fi

L’Occitane Premium joulukalenteri
★★★★★

L'Occitane Premium joulukalenteri on brändin kahdesta kosmetiikkakalenterista se arvokkaampi. Kalenteri sisältää 24 kappaletta brändin suosituimpia luksustuotteita matkakoossa, täysikokoisina sekä uutuksina.

Osta
Lyko.fi

L’Occitane Classic joulukalenteri
★★★★

L'Occitane Classic Cultivators of Love joulukalenteri on brändin kahdesta kalenterista se edullisempi. Kalenteri sisältää 24 kappaletta brändin ikonisimpia kosmetiikkatuotteita.

Osta
Lyko.fi

Camilla Pihl Cosmetics joulukalenteri
★★★★★

Camilla Pihl Cosmetics on norjalainen kosmetiikkabrändi. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joiden sisältä pajastuu brändin suosituimpia kosmetiikkatuotteita.

Osta
Lyko.fi

By Lyko 25 Days of Bea-you-ty joulukalenteri
★★★★★

By Lyko 25 Days of Bea-you-ty joulukalenteri on Lykon kolmesta kalenterista se edullisin. Lykon kalenterit on joka vuosi myyty loppuun lähes samana päivänä julkistuksesta, joten kannattaa olla nopea, jos meinaa tämän itselleen saada!
Kalenteri sisältää 24 täysikokoista By Lyko kosmetiikkatuotetta. Mukana meikkejä, hiustenhoitoa, ihonhoitoa ja taattua spa-tunnelmaa.
Arvo: 239€

Osta
Lyko.fi

Jungluck vegaaninen kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Jungluck on hollantilainen kosmetiikkabrändi, joka valmistaa laadukkaita ihonhoitotuotteita. Kaikki tuotteet ovat myös vähintään 95% luonnollisia. Joulukalenteri sisältää 24 luukkua ja jopa 26 tuotetta, joista 12 on täysikokoisia tuotteita. Kalenterin arvo on jopa 292€, mutta joulukalenterin saa ilahduttavan edulliseen 150€ hintaan.

Osta
amazon.de

ESPA Wellbeing joulukalenteri
★★★★★

Hemmottelua iholle, mielelle ja sielulle. Espa joulukalenteri on luksuksen ja hemmottelun ystävän ehdoton valinta. Ylellisen kalenterin 25 luukusta paljastuu virkistäviä puhdistusaineita, ravitsevia voiteita ja runsaita eteerisiä öljyjä. Kalenterista löytyy laaja kattaus rentouttavaa aromaterapiaa ja tehokasta ihonhoitoa.

Osta
LookFantastic.fi

By Lyko 24K joulukalenteri
★★★★★

Lykon kosmetiikkakalenterit ovat jokaisena vuonna suosituimpien joukossa. Viime vuonna tämä myytiin loppuun alle tunnissa! Vuoden Premium-kosmetiikkakalenteri 24K sisältää 24 luukkua, joiden takaa paljastuu meikkejä, ihonhoitoa, tuoksuja, hiustenhoitoa. Mukana muun muassa näitä luksusmerkkejä: Exuviance, Babor, Verso, Nars ja Odacité. Kurkkaa alla olevasta linkistä kalenterin koko sisältö.

Kalenterin arvo on huimat 1025€!

Osta
Lyko.fi

Skincity joulukalenteri
★★★★★

Skincity joulukalenteri on joka vuosi myyty loppuun ennätysajassa, joten kalenteri on todella suosittu. Skincity kosmetiikkakalenteri sisältää 25 luukkua täynnä laadukkaita kosmetiikkatuotteita sekä normaalikokoisina (9kpl) että kätevinä matkakokoina. Mukana ainakin nämä brändit: Dr.LEVY Switzerland, SkinCeuticals, Verso, Medik8 sekä Skincity Skincare.

Sisältää ammattimaisia ihonhoitotuotteita yli 700€ arvosta!

Osta
Skincity.com

Yves Rocher Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Yves Rocher kosmetiikkajoulukalenteri on ihonhoidon ja meikkien ystävän aarreaitta! Kalenteri sisältää 24 tuotetta aina meikeistä ja tuoksuista ihonhoito- ja hiustuotteisiin. Tämä kosmetiikkakalenteri on yksi vuoden edullisimmista.

Kalenterin arvo 145,60€

Osta
yves-rocher.fi

Essence Kauneusjoulukalenteri
★★★★★

Essence joulukalenteri 2024 on jokaisen kauneudesta huolehtivan valinta! Ihana kosmetiikkakalenteri sisältää 24 kauneusyllätystä. Spoilerina: kalenteri sisältää minikynsilakan, hoitavan huulikiillon ja pinsetit.

Osta
lyko.fi

Essence DIY Joulukalenteri
★★★★★

Essence joulukalenteri on ihastuttava kokoelma Essence kauneustuotteita. Tällä joulukalenterilla voit luoda persoonallisen DIY kalenterin lähimmäisellesi tai itsellesi lahjaksi. Kalenteri sisältää 24 yllätystä näistä kategorioista: kasvot, huulet, kynnet ja silmät. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia ja osa tuotteista ei ole enää saatavilla kaupoista!
Katso vinkkimme DIY joulukalenteriin täältä: https://joulukalenteri-arvostelut.fi/itse-tehty-joulukalenteri/

Osta
lyko.fi

Lumene joulukalenteri
★★★★★

Vuosi vuodelta yksi suosituimmista kosmetiikkakalentereista on tässä! Lumenen joulukalenteri on taattua laatua, eikä se petä tänäkään vuonna. Kalenteri sisältää monipuolisesti tuotteita Lumenen valikoimista. Kalenterissa on 24 luukkua ja se sisältää 18 ihonhoitotuotetta ja 6 meikkituotesuosikkia. Kuusi tuotetta on täysikokoisia ja mukana myös Limited Edition täysikokoinen tuote, jonka saa vain joulukalenterista. Täydellinen joko lahjaksi tai itsellesi päivittäiseen hemmotteluun.
Hinta: 94,90€
Arvo: 285€

Osta
Lyko.fi

The Body Shop Joulukalenteri The Ultimate Advent of Change
★★★★★

The Body Shop kosmetiikkakalenteri 2023 on täällä taas! The Body Shopilla on tänä vuonna jopa kolme joulukalenteria eri kokoisille kukkaroille ja The Ultimate Advent of Change on näistä se kaikista arvokkain versio. Kalenteri sisältää 25 suosittua The Body Shop tuotetta vartalolle, kylpyyn ja suihkuun, kasvoille sekä hiuksille.

Joulukalenterin arvo: 306,90€

Hinta: 149€

Osta
The Body Shop

The Body Shop Joulukalenteri The Big Advent of Change
★★★★★

The Body Shopin toisiksi arvokkain joulukalenteri The Big Advent of Change sisältää 25 suosittua The Body Shop tuotetta vartalolle, suihkuun, kasvoille sekä hiuksille.

Hinta: 109€
Kalenterin arvo: 189,90€

Osta
The Body Shop

The Body Shop Joulukalenteri The Advent of Change
★★★★★

The Body Shopin edullisin kosmetiikkakalenteri on vuoden 2023 hittejä. Kalenteri sisältää 24 laadukasta The Body Shopin tuotetta vartalolle, suihkuun, kasvoille sekä hiuksille.

Tuoteyllätysten lisäksi kalenterin luukuissa esitellään myös pieniä tarinoita positiivisista muutoksenteoista, kuten kierrätettävistä pakkauksista ja reilun yhteisökaupan raaka-aineista.

Kalenterin arvo: 139,80€

Kalenterin hinta: 99€

Osta
The Body Shop

Glossybox joulukalenteri
★★★★★

Glossyboxin supersuosittu ja joka vuosi nopeasti loppuunmyyty kauneuskalenteri on täällä! Huippulaadukas kosmetiikkakalenteri sisältää 25 luukkua täynnä suosittujen merkkien meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteita yli 500€ arvosta. Tätä et halua missata!

Osta
Glossybox.fi

LookFantastic Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

LookFantastic kosmetiikkajoulukalenteri on yksi vuoden odotetuimmista! Luukkujen takaa paljastuu toinen toistaan laadukkaimpia kosmetiikkatuotteita kasvoille, hiuksille ja vartalolle. Sisältää 25 luukkua, 27 tuotetta ja 12 täysikokoista tuotetta. Mukana laadukkaita merkkejä, kuten Elemis, Sol de Janeiro ja MAC. Älä missaa tätä, kalenteri on joka vuosi myyty loppuun nopeasti!

Hinta: 115€
Kalenterin arvo on yli 500€

Osta
LookFantastic.fi

YOUTY The Pink Calendar Joulukalenteri
★★★★★

Youty The Pink kosmetiikkajoulukalenteri on kolmesta YOUTY kalenterista se edullisin. Kalenteri sisältää sekoituksen meikkejä, hiustenhoitotuotteita ja ihonhoitotuotteita. Tämän kosmetiikkakalenterin 24 luukun taakse kätkeytyy bestsellereitä, kaiken saamansa kunnian arvoisia uutuuksia ja ihania klassikoita.

Hinta: 89€
Arvo: 340€

Osta
eleven.fi

YOUTY The Grey Calendar
★★★★★

YOUTY The Grey Calendar on kolmesta kalenterista se keskimmäinen. Sisältää ihonhoitotuotteita, meikkejä, hiustuotteita, tuoksun ja must-have -kauneustarvikkeita Elevenin valikoimista. Mukana muun muassa näitä brändejä: Clarins, Anastasia, Madara, Mossa ja Björn Axen. Kalenteri on pakattu ihastuttavaan kosmetiikkalaukkuun, joka jää käyttöön vielä joulunkin jälkeen!
Hinta 99€
Arvo 420€

Osta
eleven.fi

Blissim kosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Blissim meikki- ja ihonhoitokalenteri sisältää 24 kosmetiikkatuotetta koko vartalolle. Mukana suosittuja merkkejä, kuten luonnonkosmetiikkamerkki Pai Skincare, Bioderma, Caudalie, Rituals ja Davine. Tämä on yksi vuoden laadukkaimmista kosmetiikkajoulukalentereista!

Sisältää:
9 kpl ihonhoitotuotteita
6 kpl vartalotuotteita
4 meikkituotetta
4 hiustenhoitotuotetta
2 hygieniatuotetta

Kalenterin arvo on huimat 280€, mutta nyt sen saa ilahduttavan edulliseen hintaan 69€

Osta
amazon.de

Kiehl’s joulukalenteri
★★★★★

Supersuosittu Kiehl's joulukalenteri ei petä tänäkään vuonna! Kalenteri on taattua Kiehl's laatua alusta loppuun saakka. Kalenteri sisältää 24 yllätystä ikonisia Kiehl’s puhdistusaineita, kasvonaamioita, kasvoseerumeita ja kosteusvoiteita!

Osta
Lyko.fi

Nivea Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★ ★★

Nivean joulukalenteri sisältää ikisuosikkeja koko vartalolle.

Osta
Lyko.fi

Loreal Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★

Anna L'Oréal bestsellereiden hemmotella itseasi tai ystävääsi joulukauden ajan! Sisältää 24 Lorealin ihonhoito-, meikki- ja hiustenhoitotuotetta. Tyylikäs ja ylellinen pakkaus luo jouluista tunnelmaa.

Osta
Lyko.fi

Rituals The Ritual of Advent
★★★★★

Rituals kosmetiikkakalenteri on yksi vuoden odotetuimmista joulukalentereista. Rituals joulukalenteri tarjoaa ripauksen yllätyksellisyyttä jokaiseen aamuun 24 taianomaisella hetkellä, jotka odottavat löytämistään ja auttavat laskemaan päiviä jouluun.
Sisältää jopa 153,90 € arvosta tuotteita.

Osta
Lyko.fi

Biotherm Joulukalenteri
★★★★★

Biotherm joulukalenteri sisältää 24 ikonista Biothermin tuotetta! Sisältää sekä täysikokoisia ja matkakokoisia tuotteita.

Osta
eleven.fi

Lancôme Joulukalenteri
★★★★★

Lancome joulukalenteri on ylellinen joulukuun ilahduttaja! Luksustuotteita rakastavalle Lancome on ehdoton valinta. Hemmottelua joulukuun jokaiselle päivälle. Kalenteri sisältää ikonisimmat tuoksut, meikit ja ihonhoitotuotteet Lancômelta (24 kappaletta).

Osta
Lyko.fi

Babor Joulukalenteri
★★★★★

Babor joulukalenterilla saat säihkyvän ihon jouluaattoon ja uuteen vuoteen mennessä! Kalenteri sisältää 24 kappaletta Babor 2ml tehoampulleja täynnä aktiivisia aineosia, joilla voit boostata ihosi hehkua. Todellinen tehokuuri jouluun!

Osta
lyko.fi

Cocopanda joulukalenteri
★★★★★

Cocopandan oma joulukalenteri sisältää laajan kattauksen eri kosmetiikkabrändejä. Valmistaudu jouluun ihanilla meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- ja tuoksusuosikeilla. Kalenteri sisältää yhdistelmän matkakokoisia tuotteita, täysikokoisia tuotteita sekä luksusnäytteitä. Mukana muun muassa seuraavia brändejä: Anastasia Beverly Hills, Olaplex, Biotherm ja Shiseido.

Verkkokauppojen omat joulukalenterin ovat tyypillisesti hyvin suosittuja, joten tämä kalenteri kannattaa kotiuttaa pikaisesti, mikäli ei halua jäädä ilman.

Osta
Cocopanda.fi

Clinique Joulukalenteri
★★★★★

Clinique kosmetiikkakalenteri on yksi vuoden odotetuimmista. Laadukas joulukalenteri sisältää 24 kappaletta Clinique ihonhoito- ja meikkituotetta.

Osta
Nordicfeel.fi

Giorgio Armani kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Superylellinen Giorgio Armani luksusjoulukalenteri sisältää Armani Beautyn ikonisimmat kauneustuotteet. Sisältää 24 kappaletta tuoksuja, meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Tämä on vuoden upein joulukalenteri Armani Beautyn klassisella punaisella värillä.

Osta
Lyko.fi

Nuxe joulukalenteri
★★★★★

Supersuosittu Nuxe joulukalenteri on tänä vuonna erityisen laadukas. Sisältää 24 kappaletta Nuxen suosikkituotteita sekä täysikokoisina että matkakokoisina.

Osta
Feelunique.com

Yves Saint Laurent Joulukalenteri
★★★★★

Saihkyvänä jouluun ja uuteen vuoteen! YSL ylellinen joulukalenteri on luksusta rakastavan valinta. Sisältää 24 luukullista ikonisimpia YSL-tuotteita. 6 normaalikokoista meikkituotetta ja 18 minituotetta.

Osta
Lyko.fi

Sephora Joulukalenteri
★★★★★

Sephoran supersuosittu kosmetiikkakalenteri ei petä tänäkään vuonna! Luukuista löytyy 24 Sephora Collection kosmetiikkatuotetta. Mukana muun muassa meikkejä, ihonhoitotuotteita, kylpytuotteita ja kauneusvälineitä.

Joulukalenterin pahvi tulee vastuullisesti hoidettujen metsien puusta.

Osta
amazon.de

Indy Beauty kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Indy beauty on laadukas täysin vegaaninen kosmetiikkakalenteri. Sisältää 24 luukkua, joiden takana on brändin suosituimpia tuotteita kasvoille ja hiuksille. Mukana 21 täysikokoista tuotetta ja 3 matkakokoista ja kaksi täysin uutta tuotetta! Kalenterin arvo on jopa 330€.

Osta
Lyko.fi

Meikki joulukalenterit

Meikkijoulukalenterit ovat usein hintalaatu-suhteeltaan hyviä. Meikkikalentereiden avulla voit helposti kokeilla erilaisia tuotteita.

Tässä on esitelty vain muutama meikkikalenteri, mutta jos etsit pelkästään meikkikalentereita, meillä on laajempi lista Meikki Joulukalenterit 2024

Benefit joulukalenteri
★★★★★

Benefit Cosmetics All I Want kosmetiikkakalenteri on yksi tämän vuoden halutuimmista! Kalenteri sisältää brändin suosikkimeikkituotteita kulmille, kasvoille, ripsille ja huulille. Tämä meikkikalenteri on ahkeran meikkaajan ehdoton valinta!

Osta
Feelunique.com

Make Up Store meikkikalenteri
★★★★★

Make Up Store julkaisee ensimmäisen meikkikalenterinsa! Tämä on merkin ensimmäinen oma joulukalenteri, joten tänä vuonna se on varmasti erityisen suosittu ja myydään loppuun nopeasti. Make Up Storen kalenteri on erityisen hyvä hinta-laatusuhteeltaan, sillä kalenterissa ei ole yhtäkään matkakokoista tai minituotetta, vaan kaikki ovat täysikokoisia. Lisäksi kalenterissa on jopa 25 luukkua, joten rahalle saa vastinetta. Kalenterin arvo on 307€ ja sitä myydään erityisen huokeaan hintaan 85,50€.
Katso lista kalenterin sisällöstä alla olevasta linkistä.

Osta
Lyko.fi

Maybelline Mini Meikkikalenteri
★★★★★

Maybellinen juhlallinen NYC Sparcle adventtikalenteri pitää sisällään 5 lukkua. Luukut ovat tarkoitus avata jokaisena adventtisunnuntaina ja jouluaattona.

Sisältää 4 Maybellinen alkuperäistä meikki- ja kauneustuotetta ja yhden yllätyksen.

Osta
amazon.de

Maybelline Meikkikalenteri
★★★★★

Maybelline New York meikkikalenterissa on tänä vuonna jopa 31 luukkua! Sisältää 31 Maybelline meikkituotetta, joista vain 4 on minikokoisia ja 5 superyllätystä. Kalenteri on hintalaatusuhteeltaan erinomainen.

Mukana on yhdistelmä luomivärejä, eyelinereitä, ripsivärejä, huulipunia, kynsilakkoja ja paljon muuta.

Osta
amazon.de

Maybelline joulukalenteri
★★★★★

Maybelline meikki joulukalenteri on intohimoisen meikkaajan ehdoton valinta. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Maybellinen meikkituotetta iholle, huulille, silmille ja kynsille. Maybelline joulukalenteri 2022 on ollut hyvin suosittu ja se on loppuunmyyty jo monesta paikasta.

Osta
amazon.de

NYX Meikkikalenteri
★★★★

Ready. Set. Flamin-Go! Gift Box NYX Professional Makeup meikkikalenteri sisältää 24 suosituinta NYXin tuotetta pienoiskokoisena ja täysikokoisena! Tämä superedullinen NYX joulukalenteri ilahduttaa koko joulukuun. Meikki joulukalenteri sisältää tuotteita kasvoille, silmille ja huulille.

Osta
Lyko.fi

Makeup Revolution Meikkikalenteri
★★★★★

Makeup Revolution edullinen meikkikalenteri sisältää 25 kappaletta huulikiiltoja, korostusvärejä, silmänrajauskyniä ja meikkivälineitä. Tämä on yksi vuoden edullisimmista meikkikalentereista!

Osta
Lyko.fi

Black Week: Kuuntele äänikirjoja 3kk jopa -60%

Lähes miljoona tarinaa pimeän halpaan hintaan! Hinnat alk. 3,99 €/kk - tarjous voimassa vain 30.11. asti. Ei sitoutumisaikaa.

Lunasta tarjous
storytel.com
mainos

Kylpyjoulukalenterit

Ahkeralle kylpijälle löytyy mitä ihanimpia kosmetiikkakalentereita lämpimiin hemmotteluhetkiin kylpyvaahdon keskellä.

Bomb Cosmetics kylpykalenteri
★★★★★

24-luukkuinen Bomb Cosmetics on ahkeran kylpijän valinta. Jokaisen luukun taakse kätkeytyy ihanan makeita tuoksuvia kylpypalloja ja saippuoita.

Osta
Lyko.fi

Baylis & Harding 24 Days Of Beauty Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★

Baylis & Harding kosmetiikkajoulukalenteri on täydellinen kalenteri joulun odotukseen. Kalenteri on täynnä mitä ihanimpia ylellisiä kylpy- ja vartalotuotteita, joilla hemmotella talven pimeissä illoissa.

Osta
Cocopanda.fi

Bubble T Kylpyjoulukalenteri
★★★★

Bubble T kosmetiikkajoulukalenteri on ahkeran kylpijän ehdoton valinta. Sisältää 7 x 20 ml suihkugeeliä, 1 x 20 ml kylpyvaahdon, 4 x 20 ml kylpymaitoja, 2x 20 ml vartalovoidetta, sekä Bath Fizzer (9 x 20 g och 1 x 100 g).

Kalenteri on vegaaninen.

Osta
Lyko.fi

Luonnonkosmetiikka joulukalenterit

Luonnonkosmetiikan ystävälle on tarjolla monipuolisesti joulukalentereita. Nämä joulukalenterit sisältävät vain aitoa ja eettistä luonnonkosmetiikkaa.

House Of Organic luonnonkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

House Of Organic odotettu ensimmäinen luonnonkosmetiikan joulukalenteri on täällä! Kalenteri sisältää 24 kappaletta luonnonkosmetiikan suosikkeja, bestsellereitä ja uutuuksia House Of Organicin valikoimista. Mukana 17 eri luonnonkosmetiikkabrändiä, 12 kpl täysikokoisia tuotteita, 7 uutuustuotetta ja 7 bestselleriä. Ilahduttavaa kalenterissa on se, että mukana on useita suomalaisten brändien tuotteita! Tälle ennustamme suurta menekkiä, joten kannattaa kotiuttaa kalenteri pikaisesti, mikäli haluaa sen saada.

Osta
Houseoforganic.fi

Rahua luonnononkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Rahua on laadukas luonnonkosmetiikkamerkki, joka valmistaa hiustenhoitotuotteita sademetsien raaka-aineista. Kalenteri sisältää 12 kappaletta monipuolisia hiustenhoitotuotteita. Ilmainen toimitus Suomeen!

Osta
Niche-Beauty.com

NUI Cosmetics luonnonkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

NUI Cosmetics on laadukas luonnonkosmetiikkamerkki. Viime vuonna tämä kalenteri myytiin loppuun nopeasti. Kannattaa olla nopea mikäli tämän meinaa itselleen kotiuttaa. Kalenterissa on 24 luukkua, jotka kätkevät sisälleen NUIn ihanuuksia. Sisältää hius- ja ihonhoitotuotteita sekä meikkejä ja välineitä.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Kalenteri on täysin vegaaninen ja gluteeniton. Kalenterin arvo on jopa 500€.

Osta
Lyko.fi

TwistBe Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri
★★★★★

TwistBe joulukalenteri sisältää laajan kattauksen laadukkaimpia luonnonkosmetiikkatuotteita. Kalenterissa on 24 kaunista valmiiksi käsin pakattua ja numeroitua pakettia.

Kalenteri on myyty loppuun joka vuosi, joten kannattaa olla nopea mikäli meinaa itselleen tämän saada.
Pakataan ja lähetetään Suomesta!

Osta
TwistBe.fi

Aurelia London Luonnonkosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Aurelia London on brittiläinen luonnonkosmetiikkamerkki, joka valmistaa laadukasta probioottista luonnonkosmetiikkaa. Tänä vuonna brändi julkaisee ensimmäisen adventtikalenterinsa, joka sisältää 12 kappaletta brändin suosikkituotteita. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia ja kalenteri on muutenkin superlaadukas! Tuotteet riittävät pitkälle kevääseen.

Osta
LookFantastic.fi

Weleda Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri
★★★★

Weleda luonnonkosmetiikka joulukalenteri sisältää neljä Weledan ikisuosikkia jokaiselle neljälle adventtipäivälle. Sisältää supersuositun Skin Food vartalovoin, Everon huulirasvan, Aroma Shower Energy suihkusaippuan sekä Pomegranate käsivoiteen.

Osta
amazon.de

Joik luonnonkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Joik Organics luonnonkosmetiikka joulukalenteri on yksi vuoden odotetuimpia. Joik on virolainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen luonnon antimista. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Joik ihonhoitotuoteita, sekä ikisuosikkeja että uusia tulokkaita! Tälle kalenterille ehdoton suositus!

Osta
House of Organic

Kasvonaamio joulukalenteri

Iho pehmeäksi jouluaattoa odotellessa hemmottelevilla kasvonaamioilla. Näillä syntyy ihania spa-hetkiä pimeissä joulukuun illoissa.

Garnier Kangasnaamio kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Kasvonaamioiden ystävää hemmotellaan edullisella kasvonaamiokalenterilla! Garnier joulukalenteri sisältää 12 erilaista kangasnaamiota joulukuun joka toiselle päivälle. Ihanaa hemmottelua joulun odotukseen!

Osta
amazon.de

Kynsilakkajoulukalenteri

Ahkeralle kynsien hoitajalle löytyy mainioita kynsilakkakalentereita. Valmistaudu täydelliseen kotimanikyyriin näiden kynsilakkakalentereiden kanssa!

Depend DC Townhouse kynsilakkakalenteri
★★★★★

Depend kynsilakat tyylikkäässä torni-designissa. Sisältää 24 luukkua eri sävyisiä kynsilakkoja.

Osta
Lyko.fi

Depend kynsilakkakalenteri
★★★★

Depend Christmas Beauty Calendar joulukalenterissa on 24 luukkua täynnä mitä ihanimpia kynsilakkoja, kynsikoristeita ja meikkejä.

Osta
Lyko.fi

NEONAIL 24-Door kynsikalenteri
★★★★★

NEONAIL kalenterilla loihdit täydelliset kynnet joulun ja uuden vuoden juhlintaan! Tämä superlaadukas kalenteri on ehdoton kynsi-ihmisen valinta. Kaalenterissa on 24 luukkua, joiden takaa paljastuu monipuolisesti kynsienhoitotuotteita, kuten erilaisia tekokynsiä, UV-geelilakkoja ja kynsitaidevälineitä.

Osta
Lyko.fi

Essie joulukalenteri
★★★★★

Essie kynsilakkakalenteri on täydellinen valinta kotimanikyyriin. Kalenteri sisältää 6 normaalikokoista kynsilakkaa ja 10 minikokoista kynsilakkaa ja muita kynsienhoitotuotteita.

Osta
Cocopanda.fi

Miesten kosmetiikkajoulukalenterit

Myös miehet ansaitsevat hemmottelua! Miehille on myös saatavilla laadukkaita kosmetiikkakalentereita.

KreativeKraft Parranhoitokalenteri
★★★★★

Tällä kalenterilla parta pysyy pehmeänä ja kiiltävänä koko vuoden! Parranhoitokalenteri sisältää 24 luukkua täynnä erilaisia parranhoitovälineitä, kuten partaöljy- ja balmi, partakampa, kasvovoide, kuorintavoide, naamio ja monia muita. Sisältää myös tuotteita vartalolle ja kynsille.

Osta
amazon.de

Man-Datories Miesten kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Miehille oma kosmetiikkakalenteri! Nyt on aika päivittää kaksilahkeisen koko vuoden kosmetiikkavarastot kerralla. Man-Datories kalenteri sisältää kaiken mitä mies tarvitsee ylläpitääkseen komeuttaan: 24 kappaletta parranhoitotuotteita, hiustuotteita, tuoksuja ja paljon muuta! Joulukalenteri on täynnä luotettavia klassikoita ja upeita uutuuksia. Jokainen mies ansaitsee hemmottelua, joten tässä on varma valinta yllätyslahjaksi!

Huom! Tämä miesten kosmetiikkajoulukalenteri myytiin viime vuonna loppuun alle vuorokaudessa.

Osta
Lyko.fi

Rituals Survival Kit for Busy Men miesten kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Supersuosittu Rituals julkaisee ensimmäisen kosmetiikkakalenterin miehille! Sisältää 12 tehokasta miesten tuotetta jokapäiväiseen käyttöön.

Osta
Lyko.fi

Nivea MEN miesten kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Nivea MEN kosmetiikkakalenteri miehille sisältää sisältää Nivea- ja Labello-tuotteita; mm. huulivoiteen, kasvonaamion, vartalovoiteen, kosteusvoiteen ja deodorantin sekä muita yllätyksiä.

Osta
Lyko.fi

Dick Johnson’s miesten kosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Erittäin suosittu ja hyvälaatuinen Dick Johnson's miesten kosmetiikkakalenteri sisältää 24 luukkua, joista paljastuu erilaisia miesten kosmetiikkatuotteita.

Osta
lyko.fi

Maria Åkerberg miesten kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikkamerkki ja tänä vuonna brändiltä tulee miehille oma kosmetiikkakalenteri. Tuotteet ovat todella laadukkaita. Kalenterissa on viisi luukkua, joiden takana on tuotteita iholle ja hiuksille sekä parranajoon ja hygieniaan. Tämä miesten kalenteri on yksi vuoden laadukkaimmista.

Osta
Lyko.fi

Mankind Advent kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Todella laadukas Mankind kosmetiikkakalenteri on komeudestaan huolehtivan miehen valinta. Sisältää 25 luukkua, joiden takaa paljastuu kosmetiikkatuotteita päästä varpaisiin. Näillä tuotteilla pärjää koko vuoden! Mukana muun muassa seuraavia brändejä: Clinique, Grown Alchemist, Jack Black, Corsx ja Cerave.

Osta
LookFantastic.fi

Kosmetiikkajoulukalenterit ovat lähivuosina olleet suuressa suosiossa. Jotkut kalenterit loppuunmyydään hyvinkin nopeasti. Jos haluat varmistaa saatavuuden, kannattaa tilata ajoissa. Toisaalta jos olet valmis odottamaan hyvin pitkään, niin joulukuun alusta tammikuuhun kosmetiikka joulukalentereita myydään usein alennuksella. Tämä pilaa aika paljon tunnelmaa, mutta säästö saattaa olla tarpeellista.

Joulukalenteri Ideoita

Lasten Joulukalenteri 2024

Lasten Joulukalenteri

Lasten joulukalenterit ovat nykyään paljon jännittävämpiä kuin ennen vanhaan. Enää...

Katso kalenterit
Meikki Joulukalenteri 2024

Meikki Joulukalenteri

Meikki joulukalenteri sisältää nimensä mukaisesti vain meikkejä! Ahkeralle meikkaajal...

Katso kalenterit
Joulukalenteri Naiselle 2024

Joulukalenteri Naiselle

Naisten joulukalentereita löytyy joka lähtöön - on sitten etsinnässä viherpeukalon j...

Katso kalenterit
Joulukalenteri Miehelle 2024

Joulukalenteri Miehelle

Jos olet ostamassa kalenteria miehellesi lahjaksi, suosituimpia vaihtoehtoja ovat ehdottom...

Katso kalenterit
Vegaaninen Joulukalenteri 2024

Vegaaninen Joulukalenteri

Tästä listasta löydät vegaanille sopivat joulukalenterit. Mukana on vegaanisia kosmeti...

Katso kalenterit
Suklaa joulukalenteri 2024

Suklaa joulukalenteri

Paras tapa laskea päiviä jouluun on tietenkin suklaakalenterin avulla! Tämä vuosi on o...

Katso kalenterit