Kosmetiikka Joulukalenteri 2023

Löydä meikki joulukalenterit, ihonhoitokalenterit ja muut kosmetiikkakalenterit täältä

Lähtölaskenta jouluun voi alkaa ihanilla kosmetiikkakalentereilla! Kosmetiikkajoulukalentereita löytyy joka lähtöön ja jokainen varmasti löytää lempparinsa. Tykkäsit sitten meikeistä, ihonhoidosta tai kylpytuotteista, löydät listamme seasta varmasti ihanan lahjan itsellesi tai ystävällesi joulua ilahduttamaan.

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

HUOM!Huom! Sivua päivitetään sitä mukaa kun uusia kosmetiikkakalentereita julkaistaan.

Kosmetiikka joulukalenterit

Monipuoliset kosmetiikkajoulukalenterit sisältävät tuotteita koko vartalolle ihonhoidosta meikkeihin ja hiustuotteisiin.

Olemme listanneet alle parhaat kosmetiikkajoulukalenterit ja kauneusjoulukalenterit. Mukana muun muassa suositut Lumene joulukalenteri, Maybelline joulukalenteri, Body Shop joulukalenterit, LookFantastic joulukalenteri ja muita vähän tuntemattomampiakin brändejä!

LookFantastic Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

LookFantastic kosmetiikkajoulukalenteri on yksi vuoden odotetuimmista! Luukkujen takaa paljastuu toinen toistaan laadukkaimpia kosmetiikkatuotteita kasvoille, hiuksille ja vartalolle. Mukana laadukkaita merkkejä, kuten Elemis, Drunk Elephant ja Rituals. Älä missaa tätä, kalenteri on joka vuosi myyty loppuun nopeasti!

Kalenterin arvo on yli 500€

Osta
LookFantastic.fi

The Body Shop Joulukalenteri 2022 Box of Wishes & Wonders Ultimate
★★★★★

The Body Shop kosmetiikkakalenteri 2022 on täällä taas! The Body Shopilla on tänä vuonna kaksi joulukalenteria ja Box of Wishes & Wonders Ultimate on näistä se isompi versio. Kalenteri sisältää 25 suosittua The Body Shop tuotetta vartalolle, kylpyyn ja suihkuun, kasvoille sekä hiuksille.

Joulukalenterin arvo: 290,80€

Hinta: 149€

Osta
The Body Shop

Lumene joulukalenteri
★★★★★

Vuosi vuodelta yksi suosituimmista kosmetiikkakalentereista on tässä! Lumenen joulukalenteri on taattua laatua, eikä se petä tänäkään vuonna. Kalenteri sisältää monipuolisesti tuotteita Lumenen valikoimista. Sisältää 17 upeaa ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotesuosikkia. Täydellinen joko lahjaksi tai itsellesi päivittäiseen hemmotteluun.

Osta
Cocopanda.fi

YOUTY Beauty Lover Joulukalenteri
★★★★★

Beauty Lover joulukalenteri sisältää sekoituksen meikkejä, hiustenhoitotuotteita ja ihonhoitotuotteita. Tämän kosmetiikkakalenterin 24 luukun taakse kätkeytyy bestsellereitä, kaiken saamansa kunnian arvoisia uutuuksia ja ihania klassikoita.

Hinta: 72.95

Kalenterista löytyy 311.29€ arvoista kosmetiikkaa.

Osta
eleven.fi

Skincity joulukalenteri
★★★★★

Skincity joulukalenteri on joka vuosi myyty loppuun ennätysajassa, joten kalenteri on todella suosittu. Skincity kosmetiikkakalenteri sisältää 24 kappaletta laadukkaita kosmetiikkatuotteita sekä normaalikokoisina että kätevinä matkakokoina. Mukana ainakin nämä brändit: BABOR, By Wishtrend, Clarins, CLE Cosmetics, Dermalogica, Dr. Ceuracle, Dr. LEVY Switzerland, ESPA, Evolve Organic Beauty, FILORGA, Hello Sunday, Instytutum, Kiehl’s, MAKETHEMAKE, Maria Åkerberg, Ole Henriksen, Paula’s Choice, Plantheque, SENSAI, Skinceuticals, Skincity Skincare, Verso.

Osta
Skincity.com

Essence Kauneusjoulukalenteri
★★★★★

Essence joulukalenteri on jokaisen kauneudesta huolehtivan valinta! Ihana kosmetiikkakalenteri sisältää 24 yllätystä: 21 täysikokoista tuotetta & 3 minikynsilakkaa. Spoilerina: kalenteri sisältää kosteuttavan huulipunan, tähdenmuotoiset silmälaput ja jouluisen korostustuotteen.

Osta
eleven.fi

The Body Shop Joulukalenteri 2022 Box Of Wonders
★★★★★

The Body Shopin pienempi kosmetiikkakalenteri on vuoden 2022 hittejä. Kalenteri sisältää 25 laadukasta The Body Shopin tuotetta koko vartalolle.

Tuoteyllätysten lisäksi kalenterista löytyy faktoja reilun yhteisökaupan kumppaneista sekä vinkkejä pienistä ystävällisistä teoista, joita sinä voit tehdä jakaaksesi iloa ystäviesi, perheenjäsentesi tai vaikka työtovereittesi kanssa.

Kalenterin arvo: 198,90€

Kalenterin hinta: 99€

Osta
The Body Shop

Blissim kosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Blissim meikki- ja ihonhoitokalenteri sisältää 24 kosmetiikkatuotetta koko vartalolle. Mukana suosittuja merkkejä, kuten luonnonkosmetiikkamerkki Pai Skincare, Bioderma, Caudalie, Rituals ja Davine. Tämä on yksi vuoden laadukkaimmista kosmetiikkajoulukalentereista!

Sisältää:
9 kpl ihonhoitotuotteita
6 kpl vartalotuotteita
4 meikkituotetta
4 hiustenhoitotuotetta
2 hygieniatuotetta

Kalenterin arvo on huimat 280€, mutta nyt sen saa ilahduttavan edulliseen hintaan 69€

Osta
amazon.de

Kiehl’s joulukalenteri
★★★★★

Supersuosittu Kiehl's joulukalenteri ei petä tänäkään vuonna! Kalenteri on taattua Kiehl's laatua alusta loppuun saakka. Kalenteri sisältää 24 yllätystä ikonisilla Kiehl’s -tuotteilla, kuten Ultra Facial Cream, Creamy Eye Treatment with Avocado, Calendula Herbal-Extract Toner, Lip Balm #1, Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash ja monia muita ylellisiä tuotteita!

Osta
Lyko.fi

Glossybox joulukalenteri
★★★★★

Glossyboxin supersuosittu ja joka vuosi nopeasti loppuunmyyty kauneuskalenteri on täällä! Huippulaadukas kosmetiikkakalenteri sisältää 25 kappaletta meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteita yli 480 € arvosta. Tätä et halua missata!

Osta
Glossybox.fi

Yves Rocher Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Yves Rocher kosmetiikkajoulukalenteri on ihonhoidon ja meikkien ystävän aarreaitta! Kalenteri sisältää 24 tuotetta aina meikeistä ja tuoksuista ihonhoito- ja hiustuotteisiin. Tämä kosmetiikkakalenteri on yksi vuoden edullisimmista.

Kalenterin arvo 144,60€

Osta
yves-rocher.fi

Nivea Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★ ★★

Nivean joulukalenteri sisältää ikisuosikkeja koko vartalolle.

Osta
Lyko.fi

Loreal Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★

Anna L'Oréal bestsellereiden hemmotella itseasi tai ystävääsi joulukauden ajan! Sisältää 24 Lorealin ihonhoito-, meikki- ja hiustenhoitotuotetta. Tyylikäs ja ylellinen pakkaus luo jouluista tunnelmaa.

Osta
amazon.de

Rituals The Ritual of Advent 2D joulukalenteri
★★★★★

Rituals kosmetiikkakalenteri on yksi vuodenodotetuimmista joulukalentereista. Nyt saatavilla ihastuttavassa joulukuusen muodossa. Rituals joulukalenteri tarjoaa ripauksen yllätyksellisyyttä jokaiseen aamuun 24 taianomaisella hetkellä, jotka odottavat löytämistään ja auttavat laskemaan päiviä jouluun.
Sisältää jopa 142,90 € arvosta tuotteita.

Osta
eleven.fi

Biotherm Joulukalenteri
★★★★★

Biotherm joulukalenteri sisältää 24 ikonista Biothermin tuotetta! Sisältää sekä täysikokoisia ja matkakokoisia tuotteita.

Osta
Lyko.fi

Lancôme Joulukalenteri
★★★★★

Lancome joulukalenteri on ylellinen joulukuun ilahduttaja! Luksustuotteita rakastavalle Lancome on ehdoton valinta. Hemmottelua joulukuun jokaiselle päivälle. Kalenteri sisältää ikonisimmat tuoksut, meikit ja ihonhoitotuotteet Lancômelta (24 kappaletta).

Osta
Lyko.fi

Babor Joulukalenteri
★★★★★

Babor joulukalenterilla saat säihkyvän ihon jouluaattoon ja uuteen vuoteen mennessä! Kalenteri sisältää 24 kappaletta Babor 2ml tehoampulleja täynnä aktiivisia aineosia, joilla voit boostata ihosi hehkua. Todellinen tehokuuri jouluun!

Osta
Lyko.fi
Me-Phoria joulukalenteri

By Lyko Me-Phoria joulukalenteri
★★★★★

Lykon ehdottomasti suosituin joulukalenteri on Me-Phoria. Perinteisesti Lykon joulukalenterit myydään loppuun poikkeuksellisen nopeasti, joten älä jää odottelemaan. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takaa paljastuu meikkejä, ihonhoitoa, tuoksuja, hiustenhoitoa ja euforiaa. Mukana muun muassa näitä brändejä Make Up Store, Ida Warg, Estelle & Thild ja Babor. Kurkkaa alla olevasta linkistä kalenterin koko sisältö.

Kalenterin arvo on jopa 429€, mutta nyt sen saa erittäin ilahduttavan edulliseen hintaan 99€.

Loppu
Tuote on loppuunmyyty

Cocopanda joulukalenteri
★★★★★

Cocopandan oma joulukalenteri sisältää laajan kattauksen eri kosmetiikkabrändejä. Valmistaudu jouluun ihanilla meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- ja tuoksusuosikeilla. Kalenteri sisältää yhdistelmän matkakokoisia tuotteita, täysikokoisia tuotteita sekä luksusnäytteitä. Mukana muun muassa seuraavia brändejä: Clinique, Clarins, COSRX ja Kérastase. Kalenterin arvo on noin 370€, mutta hinta alle puolet siitä.

Verkkokauppojen omat joulukalenterin ovat tyypillisesti hyvin suosittuja, joten tämä kalenteri kannattaa kotiuttaa pikaisesti, mikäli ei halua jäädä ilman.

Osta
Cocopanda.fi
Clinique Joulukalenteri

Clinique Joulukalenteri
★★★★★

Clinique kosmetiikkakalenteri on yksi vuoden odotetuimmista. Laadukas joulukalenteri sisältää 24 kappaletta Clinique ihonhoito- ja meikkituotetta.

Clinique kalenterin arvo on 439,90 €, mutta joulukalenterin saa ilahduttavan edulliseen hintaan 165,50€

Loppu
Tuote on loppuunmyyty

Giorgio Armani kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Superylellinen Giorgio Armani luksusjoulukalenteri sisältää Armani Beautyn ikonisimmat kauneustuotteet. Sisältää 24 kappaletta tuoksuja, meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Tämä on vuoden upein joulukalenteri Armani Beautyn klassisella punaisella värillä ja Japanin inspiroimalla koristelulla.

Osta
Lyko.fi

Nuxe joulukalenteri
★★★★★

Supersuosittu Nuxe joulukalenteri on tänä vuonna erityisen laadukas. Sisältää 24 kappaletta Nuxen suosikkituotteita sekä täysikokoisina että matkakokoisina.

Osta
Feelunique.com

Yves Saint Laurent Joulukalenteri
★★★★★

Saihkyvänä jouluun ja uuteen vuoteen! YSL ylellinen joulukalenteri on luksusta rakastavan valinta. Sisältää 24 luukullista ikonisimpia YSL-tuotteita. 4 normaalikokoista meikkituotetta, 19 minituotetta ja 1 lahja.

Osta
Lyko.fi

Sephora Wishing You Joulukalenteri
★★★★★

Luukuista löytyy 24 ihanaa kauneuslahjaa! Meikkejä, ihonhoitotuotteita, kylpytuotteita ja muuta mukavaa.

Joulukalenterin pahvi tulee vastuullisesti hoidettujen metsien puusta.

Osta
amazon.de

Indy Beauty kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Indy beauty on laadukas täysin vegaaninen kosmetiikkakalenteri. Sisältää 24 luukkua, joiden takana on brändin suosituimpia tuotteita kasvoille ja hiuksille. Mukana 21 täysikokoista tuotetta ja 3 matkakokoista ja kaksi täysin uutta tuotetta! Kalenterin arvo on jopa 330€.

Osta
Lyko.fi

Meikki joulukalenterit

Meikkijoulukalenterit ovat usein hintalaatu-suhteeltaan hyviä. Meikkikalentereiden avulla voit helposti kokeilla erilaisia tuotteita.

Tässä on esitelty vain muutama meikkikalenteri, mutta jos etsit pelkästään meikkikalentereita, meillä on laajempi lista Meikki Joulukalenterit 2023

Maybelline Mini Meikkikalenteri
★★★★★

Maybellinen juhlallinen Spirit of New York adventtikalenteri pitää sisällään 5 lukkua. Luukut ovat tarkoitus avata jokaisena adventtisunnuntaina ja jouluaattona.

Sisältää 4 Maybellinen alkuperäistä meikki- ja kauneustuotetta ja yhden yllätyksen.

Osta
amazon.de

Maybelline Meikkikalenteri
★★★★★

Maybelline New York meikkikalenteri sisältää 18 täysikokoista tuotetta, 3 pientä tuotetta, 3 yllätystä ja yhden superyllätyksen. Kalenteri on hintalaatusuhteeltaan erinomainen.

Mukana on yhdistelmä luomivärejä, eyelinereitä, ripsivärejä, huulipunia, kynsilakkoja ja paljon muuta.

Osta
amazon.de
Maybelline Meikkijoulukalenteri

Maybelline joulukalenteri
★★★★★

Maybelline meikki joulukalenteri on intohimoisen meikkaajan ehdoton valinta. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Maybellinen meikkituotetta iholle, huulille, silmille ja kynsille. Maybelline joulukalenteri 2022 on ollut hyvin suosittu ja se on loppuunmyyty jo monesta paikasta.

Loppu
Tuote on loppuunmyyty

NYX Meikkikalenteri
★★★★

24 Day Holiday Countdown NYX Professional Makeup meikkikalenteri sisältää 24 suosituinta NYXin tuotetta pienoiskokoisena ja täysikokoisena! Tämä superedullinen NYX joulukalenteri ilahduttaa koko joulukuun. Meikki joulukalenteri sisältää tuotteita kasvoille, silmille ja huulille.

Osta
Lyko.fi

Makeup Revolution Meikkikalenteri
★★★★★

Makeup Revolution edullinen meikkikalenteri sisältää 25 kappaletta huulikiiltoja, korostusvärejä, silmänrajauskyniä ja meikkivälineitä. Tämä on yksi vuoden edullisimmista meikkikalentereista!

Osta
Cocopanda.fi

Kasvoöljyseerumit kotimaisista villiyrteistä ja marjoista

Nörre Nordic yhdistää tieteen ja vanhan kansan perinteen.

Kotimaisia villiyrttejä käyttäen, Nörre Nordic on systemaattisesti valmistanut erilaisia kasvoöljyseerumeita eri ihotyyppien eri ongelmiin.

Kaikki raaka-aineet kerätään tai kasvatetaan itse ja tuotteet valmistetaan käsin alusta loppuun pienissä erissä.

100% vegaaninen, luonnollinen ja kotimainen

Katso tuotteet
norrenordic.com
mainos

Kylpyjoulukalenterit

Ahkeralle kylpijälle löytyy mitä ihanimpia kosmetiikkakalentereita lämpimiin hemmotteluhetkiin kylpyvaahdon keskellä.

Baylis & Harding 24 Days Of Beauty Kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★

Baylis & Harding kosmetiikkajoulukalenteri on täydellinen kalenteri joulun odotukseen. Kalenteri on täynnä mitä ihanimpia ylellisiä kylpy- ja vartalotuotteita, joilla hemmotella talven pimeissä illoissa.

Osta
Lyko.fi

Bubble T Kylpyjoulukalenteri
★★★★

Bubble T kosmetiikkajoulukalenteri on ahkeran kylpijän ehdoton valinta. Sisältää 7 x 20 ml suihkugeeliä, 1 x 20 ml kylpyvaahdon, 4 x 20 ml kylpymaitoja, 2x 20 ml vartalovoidetta, sekä Bath Fizzer (9 x 20 g och 1 x 100 g).

Kalenteri on vegaaninen.

Osta
Lyko.fi

Luonnonkosmetiikka joulukalenterit

Luonnonkosmetiikan ystävälle on tarjolla monipuolisesti joulukalentereita. Nämä joulukalenterit sisältävät vain aitoa ja eettistä luonnonkosmetiikkaa.

Naturelle luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Naturelle luonnonkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Naturelle joulukalenteri on yksi tämän vuoden laadukkaimmista ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Kalenteri sisältää 25 luukkua, jotka kätkevät sisälleen laadukasta luonnonkosmetiikkaa muun muassa merkeiltä Ere Perez, Juice Beauty, Tata Harper ja NCLA Beauty. Sisältää ennätysmäärän täysikokoisia tuotteita, jopa 16 kappaletta!
Kalenteria myydään erittäin rajoitettu 100 kappaleen erä, joten kannattaa olla nopea mikäli haluat tämän luonnonkosmetiikkakalenterin joulukuutasi ilahduttamaan.

Kalenterin arvo on noin 500€, mutta nyt sen saa superedulliseen hintaan 149€.

Loppu
Tuote on loppuunmyyty

NUI Cosmetics luonnonkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

NUI Cosmetics on laadukas luonnonkosmetiikkamerkki. Brändi on suosittu ja kalenteri on NUIn ensimmäinen, joten ennustamme hyvää menekkiä. Kannattaa olla nopea mikäli tämän meinaa itselleen kotiuttaa. Kalenterissa on 24 luukkua, jotka kätkevät sisälleen NUIn ihanuuksia. Sisältää hius- ja ihonhoitotuotteita sekä meikkejä ja välineitä. Mukana seuraavia:

13 täysikokoista tuotetta
2 matkakokoista tuotetta
1 deluxe näytetuotetta
8 joulukalenteria varten tehtyjä limited edition kauneudenhoitovälineitä

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Kalenteri on täysin vegaaninen ja gluteeniton. Kalenterin arvo on jopa 500€.

Osta
Lyko.fi
TwistBe Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri

TwistBe Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri
★★★★★

TwistBe joulukalenteri sisältää laajan kattauksen laadukkaimpia luonnonkosmetiikkatuotteita. Kalenterissa on 24 kaunista valmiiksi käsin pakattua ja numeroitua pakettia.

Kalenteri on myyty loppuun joka vuosi, joten kannattaa olla nopea mikäli meinaa itselleen tämän saada.
Pakataan ja lähetetään Suomesta!

Loppu
Tuote on loppuunmyyty

Aurelia London Luonnonkosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Aurelia London on brittiläinen luonnonkosmetiikkamerkki, joka valmistaa laadukasta probioottista luonnonkosmetiikkaa. Tänä vuonna brändi julkaisee ensimmäisen adventtikalenterinsa, joka sisältää 12 kappaletta brändin suosikkituotteita. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia ja kalenteri on muutenkin superlaadukas! Tuotteet riittävät pitkälle kevääseen.

Osta
LookFantastic.fi

Weleda Luonnonkosmetiikka Joulukalenteri
★★★★

Weleda luonnonkosmetiikka joulukalenteri sisältää neljä Weledan ikisuosikkia jokaiselle neljälle adventtipäivälle. Sisältää supersuositun Skin Food vartalovoin, Everon huulirasvan, Aroma Shower Energy suihkusaippuan sekä Pomegranate käsivoiteen.

Osta
amazon.de

Joik luonnonkosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Joik Organics luonnonkosmetiikka joulukalenteri on yksi vuoden odotetuimpia. Joik on virolainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen luonnon antimista. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Joik ihonhoitotuoteita, sekä ikisuosikkeja että uusia tulokkaita! Tälle kalenterille ehdoton suositus!

Osta
House of Organic

Kasvonaamio joulukalenteri

Iho pehmeäksi jouluaattoa odotellessa hemmottelevilla kasvonaamioilla. Näillä syntyy ihania spa-hetkiä pimeissä joulukuun illoissa.

Garnier Kangasnaamio kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Kasvonaamioiden ystävää hemmotellaan edullisella kasvonaamiokalenterilla! Garnier joulukalenteri sisältää 12 erilaista kangasnaamiota joulukuun joka toiselle päivälle. Ihanaa hemmottelua joulun odotukseen!

Osta
amazon.de

Kynsilakkajoulukalenteri

Ahkeralle kynsien hoitajalle löytyy mainioita kynsilakkakalentereita. Valmistaudu täydelliseen kotimanikyyriin näiden kynsilakkakalentereiden kanssa!

Essie joulukalenteri
★★★★★

Essie kynsilakkakalenteri on täydellinen valinta kotimanikyyriin. Kalenteri sisältää kahdeksan normaalikokoista kynsienhoitotuotetta (seitsemän rajoitetusta erästä), normaalikokoisen päällyslakan, kymmenen minikokoista kynsilakkaa (5 ml) sekä minikokoisen kynnenvahvistajan, päällyslakan, alus- ja päällyslakan, kynsinauhaöljyn ja kynsilakanpoistoaineen.

Osta
Cocopanda.fi

Miesten kosmetiikkajoulukalenterit

Myös miehet ansaitsevat hemmottelua! Miehille on myös saatavilla laadukkaita kosmetiikkakalentereita.

Dick Johnson’s miesten kosmetiikka joulukalenteri
★★★★★

Erittäin suosittu ja hyvälaatuinen Dick Johnson's miesten kosmetiikkakalenteri sisältää 24 luukkua, joista paljastuu erilaisia miesten kosmetiikkatuotteita.

Osta
lyko.fi
Maria Åkerberg miesten kosmetiikkakalenteri

Maria Åkerberg miesten kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikkamerkki ja tänä vuonna brändiltä tulee miehille oma kosmetiikkakalenteri. Tuotteet ovat todella laadukkaita. Kalenterissa on viisi luukkua, joiden takana on tuotteita iholle ja hiuksille sekä parranajoon ja hygieniaan. Tämä miesten kalenteri on yksi vuoden laadukkaimmista.

Loppu
Tuote on loppuunmyyty

Mankind Advent kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Todella laadukas Mankind kosmetiikkakalenteri on komeudestaan huolehtivan miehen valinta. Sisältää 25 luukkua, joiden takaa paljastuu kosmetiikkatuotteita päästä varpaisiin. Näillä tuotteilla pärjää koko vuoden! Mukana muun muassa seuraavia brändejä: Clinique, Grown Alchemist, Jack Black, Corsx ja Cerave.

Osta
LookFantastic.fi

Man-Datories Miesten kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Miehille oma kosmetiikkakalenteri! Nyt on aika päivittää kaksilahkeisen koko vuoden kosmetiikkavarastot kerralla. Man-Datories kalenteri sisältää kaiken mitä mies tarvitsee ylläpitääkseen komeuttaan: 24 kappaletta parranhoitotuotteita, hiustuotteita, tuoksuja ja paljon muuta! Joulukalenteri on täynnä luotettavia klassikoita ja upeita uutuuksia. Jokainen mies ansaitsee hemmottelua, joten tässä on varma valinta yllätyslahjaksi!

Huom! Tämä miesten kosmetiikkajoulukalenteri myytiin viime vuonna loppuun alle vuorokaudessa.

Osta
Lyko.fi

Kosmetiikkajoulukalenterit ovat lähivuosina olleet suuressa suosiossa. Jotkut kalenterit loppuunmyydään hyvinkin nopeasti. Jos haluat varmistaa saatavuuden, kannattaa tilata ajoissa. Toisaalta jos olet valmis odottamaan hyvin pitkään, niin joulukuun alusta tammikuuhun kosmetiikka joulukalentereita myydään usein alennuksella. Tämä pilaa aika paljon tunnelmaa, mutta säästö saattaa olla tarpeellista.