Joulukalenteri Naiselle 2024

Joulukalenteri naiselle

Naisten joulukalentereita löytyy joka lähtöön - on sitten etsinnässä viherpeukalon joulukalenteri tai teen tai puuron ystävän joulukalenteri, löydät täältä parhaat valinnat!

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

Puurokalenteri

Aamupalaa on väitetty päivän tärkeimmäksi ateriaksi. Puurokalenterin avulla siitä voi myös tehdä päivän odotetuimman aterian.

Verival Puurokalenteri
★★★★★

Verivalin terveellinen aamupalakalenteri sisältää erittäin herkullisia ja laadukkaita puuroja ja myslejä. Raaka-aineet aamupaloihin tulevat pelkästään orgaanisilta farmeilta.

Sisältää 24 luukkua terveellisiä aamupaloja.

Osta
amazon.de

Mymuesli Puurokalenteri
★★★★★

Erittäin hyvälaatuinen saksalainen puurokalenteri. Puurot tulevat helpoissa 45g astioissa, jotka voi ottaa vaikka töihin mukaan aamulla.

Luukkuja on 24 ja erilaisia makuja on 18 kappaletta. Jouluaattona extra yllätys!

Eri makuja on täysin laidasta laitaan. Jotkut ovat hyvin perinteisiä, jotkut suklaisia ja jälkiruokamaisia, jotkut kermaisia ja jotkut jouluisia. Itse tykkäsin erittäin paljon oikeastaan jokaisesta mausta ja makujen suuri vaihtelu oli virkistävää.

Osta
amazon.de

Schwartau hillokalenteri
★★★★★

Söpöjen ja superherkullisten hillopurkkien ystäville! Mausta aamupuurosi joulukuun jokaisena päivänä eri makuisilla hilloilla. Hillokalenteri sisältää 24 pientä purkkia eri makuisia hilloja, kuten aprikoosi, mansikka, metsänhedelmät, vadelma, mustikka ja persikka. Hillopurkkien koko on 28.3 grammaa. Nams!

Osta
amazon.de

Kahvikalenteri

Supersuositut kahvikalenterit on joulun kohokohta! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa joulun päivät kuin uudella kahvimaulla.

Melitta Kahvikalenteri
★★★★★

Kahvin ystäviä hemmotellaan Melitta kahvikalenterilla. Kalenteri sisältää 24 kappaletta 50g eri makuisia kahvipussukoita. 13 pussukkaa on eksklusiivisia joulumakuja!

Osta
amazon.de

C&T luomukahvikalenteri
★★★★★

Kahvikulinaristin matka maailman ympäri parhaiden kahvien seurassa alkaa tästä. Vastuullista kahvia etsivän valinta on luomu reilun kaupan kahvikalenteri! Sisältää 24 luukkua, joiden takaa paljastuu eri luomukahvimakuja eri puolilta maailmaa. Ostamalla reilun kaupan luomukahvia, tuet paikallisia kahvinviljelijöitä ja kestävää viljelyä.

Osta
amazon.de

BLACK FRIDAY: Liittymän ostajalle 50€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle!

Valittuihin liittymiin kaupan päälle 50 €:n Lidl-lahjakortti.
Ei määräaikaisuutta.

Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle.

Katso Tarjous
telia.fi
mainos

Terveellinen joulukalenteri

Joulukalenterin ei aina tarvitse olla epäterveellinen. Alta löydät terveelliset naposteltavat.

Foodin Paremmat välipalat-joulukalenteri
★★★★★

Foodinin Paremmat Välipalat- joulukalenteri tuo joulunodotukseen terveelliset tavat! Kalenterin luukuista löytyy valikoima erilaisia proteiini- ja välipalapatukoita sekä erilaisia naposteltavia kuten pähkinöitä ja raakasuklaalla kuorrutettuja hedelmiä ja marjoja.

Osta
ruohonjuuri.fi

Foodin raakasuklaakalenteri
★★★★★

Foodin raakasuklaajoulukalenteri pitää sisällään 24 erilaista raakasuklaasta tehtyä herkkua. Herkkuihin sisältyy myös raakasuklaalla kuorrutettuja pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä! Raakasuklaa on erittäin maukasta ja tyypillisesti ravintorikkaampaa ja terveellisempää kuin tyypillinen suklaa.

Osta
ruohonjuuri.fi

OATSOME vegaaninen välipalakalenteri
★★★★★

OATSOME vegaaninen välipalakalenteri on terveellisten herkkujen ystävän ehdoton valinta. Kalenterissa on monipuolisesti brändin omia superherkullisia ja terveellisiä välipaloja sekä aamupaloja, tietysti 100% vegaanisena.

Osta
amazon.de

PlantLife terveellinen joulukalenteri
★★★★★

Superherkullinen napostelukalenteri, täysin luomuna! Sisältää 24 luukkua todellisia superfoodeja: erilaisia luomupähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja siemen- ja pähkinäsekoituksia + superyllätys jouluaattona! Kalenteri on täysin vegaaninen eikä sisällä lisättyjä lisäaineita.

Tämä on yksi vuoden laadukkaimmista pähkinä/napostelukalentereista.

Osta
amazon.de

Seeberger Terveellinen Jouluherkkukalenteri
★★★★★

Seebergerin terveellisessä herkkukalenterissa on 24 luukkua täynnä herkullisia pähkinöitä, hedelmä-pähkinäsekoituksia ja hedelmäpalloja. Kalenteri on yksi Saksan suosituimmista ja erittäin tykätty viime vuosina.

Gluteeniton ja vegaaninen.

Osta
amazon.de

Superfoods terveellinen joulukalenteri
★★★★★

Vihdoin se on täällä! Terveellinen joulukalenteri, joka sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Superfoods joulukalenteri sisältää nimensä mukaisesti 24 kappaletta pikkupussukoita täynnä erilaisia superfoodeja. Terveellinen välipala joulukuun jokaiseen päivään.

Osta
amazon.de

Bonne Hillojoulukalenteri
★★★★★

Bonne hillojoulukalenterilla saat uuden maun aamupuuron sekaan joulukuun jokainen päivä! Sisältää Bonnen parhaat hillo- ja marmeladimaut.

Osta
amazon.de

Inkiväärishotti joulukalenteri
★★★★★

Vuoden odotetuin uutuus on inkiväärishotti joulukalenteri! Tankkaa joulukuun jokainen päivä terveellistäkin terveellisempi inkiväärishotti, jotta olet skarppina ja freesinä jouluaaton ja uuden vuoden juhlintaan. Sisältää 24 luukkua, joista paljastuu yhteensä 35 shottia, viittä eri makua! Shotit ovat 30 millilitran kokoisia.

Viljaton, gluteeniton ja laktoositon.

Osta
amazon.de

Hunaja joulukalenteri
★★★★★

Ahkeran teen juojalle hunajakalenteri on täydellinen! Sisältää 24 kappaletta premium laatuista hunajaa eri mauissa pakattuna kauniisiin lasipurkkeihin. Hunajat tulevat eri puolelta maapalloa. Vai miltä kuulostaa kuusihunaja Kreikasta, kastanjahunaja Italiasta, saksalainen viinirypäleensiemen hunaja, espanjalainen timjamihunaja tai viidakkohunaja suoraan Afrikan Zambiasta?

Osta
amazon.de

Rauch Mehukalenteri
★★★★★

Superlaadukas mehujoulukalenteri! Miltä kuulostaisi aloittaa jokainen joulukuun päivä raikkaalla mehulasillisella? Sisältää 22 erilaista Rauch-hedelmämehua 2 dl pulloissa, 1 Rauch-juomalasi (170ml) sekä yhden 9 dl kokoisen omenamehun.

Osta
amazon.de

Teekalenteri

Suomalaiset jakautuvat yleensä kahvin ja teen juojiin. Jos joulukalenterin saaja on teefani, suosittelemme lämpimästi teekalenterin ostamista. Joka aamu saa aloittaa päivän täysin uniikilla maualla ja joulukuun maistiaisien jälkeen saattaa löytyä kestosuosikki, mitä nautitaan vuodesta toiseen.

Tee Kalenteri FROG Coffee
★★★★★

Sakstasta tuleva erittäin laadukas ja hieno teekalenteri sisältää 24 eri teemakua. Uniteet olivat omia lemppareitani. Talon kyljessä on kerrottu paljon teemauista, mutta tekstit ovat saksaksi.

Vastuullisesti tuotettu. Ei sisällä muovia.

Osta
amazon.de

English Tea Shop Luomu Teejoulukalenteri Sininen Teekannu
★★★★★

Tukevassa ja kauniissa kartonipakkauksessa olevassa teekalenterissa on 25 teepussia. Makuteemana on joulu ja mukana on myös kofeiinittomia yrttiteelaatuja.
English Tea Shop tunnetaan reiluna luomuteen valmistajana. Tuote on tuotettu vastuullisesti ja pakkaus ei sisällä muovia.

Osta
hyvinvoinnin.fi

Pukka Days of Joy teekalenteri
★★★★★

Joulu ei tule ilman PUKKA teekalenteria! Erilaisia teemakuja 24 kappaletta joulunodotukseen. Kaunis kalenteri sopii täydellisesti seinälle piristämään pimeää joulukuuta.

Osta
life.fi

Kynttiläjoulukalenteri

Kynttilöitä ei voi koskaan olla liikaa, varsinkaan joulukuun pimeimpinä iltoina.

Yankee Kynttilä joulukalenteri
★★★★★

Tämä yankee kynttiläkalenteri sisältää 24 kynttilää! 12 täytettyä votiivikynttilää ja 12 teekynttilää, joissa kaikissa taianomainen tuoksu. Isot kynttilät palavat 10 tuntia ja pienet 6.

Osta
amazon.de

Siemen joulukalenteri

Mikäs sen mukavempaa kuin hipelöidä siemeniä keskellä talveä ja valmistella tulevan kevään istutuksia.

Siemen joulukalenteri
★★★★★

Viherpeukalon onnenpäivä on täällä! Tässä siemen joulukalenterissa on istutettavaa jokaisena joulukuun päivänä. Kalenteri sisältää 24 numeroitua siemenpussia (yrttejä, kasviksia ja vihanneksia).

Osta
amazon.de

Sukkajoulukalenteri

Sukkajoulukalenterista riittää iloa pitkälle vielä joulun jälkeenkin. Ilahduta itseäsi tai lähimmäistäsi Happy Socks iloisella sukkajoulukalenterilla.

HappySocks x Beatles sukkakalenteri
★★★★★

HappySock sukkajoulukalenteri tulee nyt Beatles teemaisena. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takana odottaa 24 sukkaparia: viisi ennennäkemätöntä designia, kahdeksan uutta limited edition -mallia ja 11 uudelleenmasteroitua versiota aiemmista malleista. Beatles Yellow Submarine sukkakalenteri on omistautuneille faneille tarkoitettu kuratoitu kokoelma yhtyeen ikonisista kuvista ja rakastetusta animaatioseikkailusta. Ehdoton lahja Beatles-fanille!
Valmistettu luomukampapuuvillasta.

Osta
HappySocks.fi

Happy Socks Sukkajoulukalenteri 24-Pack 24 Days Of Holiday Socks
★★★★★

Hauskojen sukkien ystävien ehdoton valinta joulun odotukseen! Happy Socks joulukalenteri sisältää 24 kappaletta laadukkaita luomupuuvillasukkia hassun hauskoissa kuoseissa. Kuoseista löytyy muun muassa suosituimpia holiday-sukkia, klassisia pilkullisia sukkia, sekä kauden best sellereitä - loput ovat yllätyksiä!

Osta lahjaksi hauskojen ja värikkäiden sukkien ystävälle!

Hinta: 240€. Yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis vain 10€, kun normaalisti yksi pari Happy Socks sukkia maksaa 12-20 euroa!

Osta
HappySocks.fi

Happy Socks Sukkajoulukalenteri 24-Pack Happy Holidays Socks
★★★★★

Hassunhauska lahjasetti värikkäiden sukkien ystävälle! Happy Socks sukkajoulukalenteri sisältää 24 iloista sukkaparia jokaisen joulukuun päivälle. Materiaalina miellyttävä ja hengittävä kammattu puuvilla.

Happy Socks sukkajoulukalenterit ovat todella suosittuja ja on myyty joka vuosi nopeasti loppuun, joten kannattaa napata oma kalenteri pois kuleksimasta vikkelästi! Täydellinen lahja hassujen sukkien ystävälle!

Hinta: 240€. Yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis vain 10€, kun normaalisti yksi pari Happy Socks sukkia maksaa 12-20 euroa!

Osta
HappySocks.fi

Sipsijoulukalenterit

Suolaisen ystävälle sopii rouskuteltavaksi sipsikalenterit.

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Vuoden suosikki Pringles-sipsikalenteri on jälleen täällä! Kalenterissa on 24 luukkua erimakuisilla pienillä sipsipurkeilla, joista jokainen sisältää 40 grammaa sipsejä. Mukana neljä eri makua: Sour Cream & Onion, Original, Salt & Vinegar ja Texas BBQ Sauce.

Osta
Coolstuff.fi

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Pringles kalenteri on joulun ehdoton rapea herkku! 24 luukkua, jotka sisältävät yhden ison Pringles purkin ja 23 pikkupurkkia eri Pringles makuja.

Osta
amazon.de

Merry Crunch Sipsikalenteri
★★★★★

24 luukkua ruoskuvia herkkuja. Luukuista löytyy lajitelma suolaisia välipaloja ja naposteltavia (mm. erilaisia sipseja, pähkinöitä ja patukoita). Kaikki tuotteet ovat tunnetuilta ja hyviltä merkeiltä (mm. pringles sipsejä).

Osta
amazon.de

Maustejoulukalenterit

Intohimoisen kokkaajan valinta on maustekalenteri.

Ankerkraut Premium Maustekalenteri
★★★★★

Lumoa adventtiaikasi 24 mausteisella yllätyksellä Ankerkrautin korkealaatuisella premium maustejoulukalenterilla! Laadukas maustekalenteri sisältää 12 maustetta ja mausteseosta korkillisissa lasipurkeissa ja 12 maustepussia. Mukana on myös reseptivihko, jossa on mahtavia valmistusideoita jokaiseen päivään kalenterin mausteiden kanssa!

Osta
amazon.de

Maustekalenteri Ankerkraut
★★★★★

24 luukkua erilaisia maustesekoituksia joka tilanteeseen! Voit käyttää tätä parantamaan mitä tahansa ruokaa alku- ja pääruoasta jälkiruokaan.

Osta
amazon.de

Lakritsi joulukalenterit

Kalenterin ei aina tarvitse olla suklaata! Alta löydät lakritsijoulukalenterit vaativaankin makuun.

Lakritsi Joulukalenteri
★★★★

Lakun ystäville lakritsijoulukalenteri on ehdottomasti joulun hitti! Sisältää 24 luukkua herkullista ja laadukasta lakritsia.

Osta
amazon.de

Pastillijoulukalenteri

Suuhygieniasta on hyvä huolehtia joulukuussakin.

Mentos joulukalenteri
★★★★★

Raikkaan suun ystäville ehdoton valinta on Mentos joulukalenteri! Sisältää 24 luukkua eri makuisia Mentos tuotteita, muun muassa Mentos pastilleja ja purukumeja.

Osta
amazon.de

Korukalenteri

Jokainen nainen ansaitsee ainakin yhden korun päivässä. Korukalenteri hemmottelee kauniilla koruilla joulukuun jokainen päivä.

Korukalenteri HOPEMATE
★★★★★

Tässä korukalenterissa on yhteensä 24 erilaista korua. Sisältää korvakoruja, rannekoruja ja sormuksia!

Osta
amazon.de

Muut kalenterit

Popcorn kalenteri
★★★★★

Popcorn kalenterista löydät erilaisia popcorn makuja testattavaksi. Mikäs sen parempaa kuin katsoa jouluelokuvia ja napostella päivän popparit samalla!

Osta
amazon.de

Kellogg’s murokalenteri
★★★★★

Muroja aamiaiseksi joulukuun jokainen päivä! Kellogg's murokalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takana on mitä ihanimpia muromakuja. Mukana muun muassa nämä Kellogg's maut: Cornflakes, Frosties, Coco Pops, Pops Choco, Miel Pops, Pop Tarts Chocotastic, Pop Tarts Strawberry Sensation.

Osta
amazon.de

 

 

 

Joulukalenteri Ideoita

Kissojen joulukalenteri 2024

Kissojen joulukalenteri

Joulun alla tapahtuma herkuttelu on mukavinta ajanvietettä myös kissallesi. Kissojen jou...

Katso kalenterit
Suklaa joulukalenteri 2024

Suklaa joulukalenteri

Paras tapa laskea päiviä jouluun on tietenkin suklaakalenterin avulla! Tämä vuosi on o...

Katso kalenterit
Aikuisten joulukalenteri 2024

Aikuisten joulukalenteri

Vuoden 2024 suosituimpiin aikuisten joulukalentereihin kuuluu mm. sipsikalenteri ja puurok...

Katso kalenterit
Joulukalenteri Miehelle 2024

Joulukalenteri Miehelle

Jos olet ostamassa kalenteria miehellesi lahjaksi, suosituimpia vaihtoehtoja ovat ehdottom...

Katso kalenterit
Vegaaninen Joulukalenteri 2024

Vegaaninen Joulukalenteri

Tästä listasta löydät vegaanille sopivat joulukalenterit. Mukana on vegaanisia kosmeti...

Katso kalenterit
Parhaat Joulukalenterit 2024

Parhaat Joulukalenterit

Tähän listaan olemme keränneet parhaat joulukalenterit. Joulukalenterilista on yhdistel...

Katso kalenterit