Aikuisten joulukalenteri 2024

Sipsi joulukalenteri, puurokalenteri, eroottinen joulukalenteri ja paljon muuta

Vuoden 2024 suosituimpiin aikuisten joulukalentereihin kuuluu mm. sipsikalenteri ja puurokalenteri. Tästä listasta näät kaikki meidän suositukset.

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

Sipsi joulukalenteri

Suolaisten ystäville ja sipsien rouskuttelijoille sopii mainiosti sipsikalenteri. Pringlesin sipsi joulukalenterista on nopeasti noussut vuoden 2024 hittituote.

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Vuoden suosikki Pringles-sipsikalenteri on jälleen täällä! Kalenterissa on 24 luukkua erimakuisilla pienillä sipsipurkeilla, joista jokainen sisältää 40 grammaa sipsejä. Mukana neljä eri makua: Sour Cream & Onion, Original, Salt & Vinegar ja Texas BBQ Sauce.

Osta
Coolstuff.fi

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Pringles kalenteri on joulun ehdoton rapea herkku! 24 luukkua, jotka sisältävät yhden ison Pringles purkin ja 23 pikkupurkkia eri Pringles makuja.

Osta
amazon.de

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Pringles kalenteri on joulun ehdoton rapea herkku! 24 luukkua, jotka sisältävät yhden ison Pringles purkin ja 23 pikkupurkkia eri Pringles makuja.

Osta
amazon.de

Pringles Joulukalenteri (salkku)
★★★★★

Sisältää 24 luukkua, jossa jokaisessa on pieni (40g) pringles purkki. Makuja sipsikalenterissa on kuutta erilaista.

Osta
amazon.de

Merry Crunch Sipsikalenteri
★★★★★

24 luukkua ruoskuvia herkkuja. Luukuista löytyy lajitelma suolaisia välipaloja ja naposteltavia (mm. erilaisia sipseja, pähkinöitä ja patukoita). Kaikki tuotteet ovat tunnetuilta ja hyviltä merkeiltä (mm. pringles sipsejä).

Osta
amazon.de

Puuro joulukalenteri

Puuro joulukalenteri on mukava tapa aloittaa aamu terveellisesti. Aamupalaa onkin väitetty päivän tärkeimmäksi ateriaksi ja mikä olisikaan parempaa kuin lähteä Joulua kohden täysin vatsoin.

Verival Puurokalenteri
★★★★★

Verivalin terveellinen aamupalakalenteri sisältää erittäin herkullisia ja laadukkaita puuroja ja myslejä. Raaka-aineet aamupaloihin tulevat pelkästään orgaanisilta farmeilta.

Sisältää 24 luukkua terveellisiä aamupaloja.

Osta
amazon.de

Mymuesli Puurokalenteri
★★★★★

Erittäin hyvälaatuinen saksalainen puurokalenteri. Puurot tulevat helpoissa 45g astioissa, jotka voi ottaa vaikka töihin mukaan aamulla.

Luukkuja on 24 ja erilaisia makuja on 18 kappaletta. Jouluaattona extra yllätys!

Eri makuja on täysin laidasta laitaan. Jotkut ovat hyvin perinteisiä, jotkut suklaisia ja jälkiruokamaisia, jotkut kermaisia ja jotkut jouluisia. Itse tykkäsin erittäin paljon oikeastaan jokaisesta mausta ja makujen suuri vaihtelu oli virkistävää.

Osta
amazon.de

Schwartau hillokalenteri
★★★★★

Söpöjen ja superherkullisten hillopurkkien ystäville! Mausta aamupuurosi joulukuun jokaisena päivänä eri makuisilla hilloilla. Hillokalenteri sisältää 24 pientä purkkia eri makuisia hilloja, kuten aprikoosi, mansikka, metsänhedelmät, vadelma, mustikka ja persikka. Hillopurkkien koko on 28.3 grammaa. Nams!

Osta
amazon.de

Black Week: Kuuntele äänikirjoja 3kk jopa -60%

Lähes miljoona tarinaa pimeän halpaan hintaan! Hinnat alk. 3,99 €/kk - tarjous voimassa vain 30.11. asti. Ei sitoutumisaikaa.

Lunasta tarjous
storytel.com
mainos

Kahvi joulukalenteri

Kahvi joulukalenterit ovat olleet erityisen suosittuja tänä vuonna. Ehkä se johtuu talven ainaisesta pimeydestä, ehkä kahvin halusta. Kahvikalenteri on kuitenkin varma valinta joulukuun pimeisiin aamuihin.

C&T luomukahvikalenteri
★★★★★

Kahvikulinaristin matka maailman ympäri parhaiden kahvien seurassa alkaa tästä. Vastuullista kahvia etsivän valinta on luomu reilun kaupan kahvikalenteri! Sisältää 24 luukkua, joiden takaa paljastuu eri luomukahvimakuja eri puolilta maailmaa. Ostamalla reilun kaupan luomukahvia, tuet paikallisia kahvinviljelijöitä ja kestävää viljelyä.

Osta
amazon.de

Melitta Kahvikalenteri
★★★★★

Kahvin ystäviä hemmotellaan Melitta kahvikalenterilla. Kalenteri sisältää 24 kappaletta 50g eri makuisia kahvipussukoita. 13 pussukkaa on eksklusiivisia joulumakuja!

Osta
amazon.de

Kahvikalenteri
★★★★★

24 erilaista kahvia. Kahvit ovat erittäin hyvä laatuisia ja maut tulevat ympäri maailmaa. Mm. Perusta, Mexicosta ja Etiopiasta. Kahvikalenteri on hyvä tapa tutustuttaa itsesi tai läheisesi erilaisten kahvien ihmeelliseen maailmaan. Joukosta löytyy varmasti suosikkeja, mitä voi tilata lisää isoin annoksin. Kalenterin annoskoot ovat noin 2-3 kuppia päivässä.

Osta
amazon.de

Tee joulukalenteri

Jos joulukalenterin vastaanottaja on teefani, suosittelemme lämpimästi teekalenterin ostamista. Jokaisena päivänä saa nauttia täysin uniikista mausta ja joulukuun maistiaisten jälkeen saattaa löytyä kestosuosikki, mitä nautitaan vuodesta toiseen.

Tee Kalenteri FROG Coffee
★★★★★

Sakstasta tuleva erittäin laadukas ja hieno teekalenteri sisältää 24 eri teemakua. Uniteet olivat omia lemppareitani. Talon kyljessä on kerrottu paljon teemauista, mutta tekstit ovat saksaksi.

Vastuullisesti tuotettu. Ei sisällä muovia.

Osta
amazon.de

English Tea Shop Luomu Teejoulukalenteri Sininen Teekannu
★★★★★

Tukevassa ja kauniissa kartonipakkauksessa olevassa teekalenterissa on 25 teepussia. Makuteemana on joulu ja mukana on myös kofeiinittomia yrttiteelaatuja.
English Tea Shop tunnetaan reiluna luomuteen valmistajana. Tuote on tuotettu vastuullisesti ja pakkaus ei sisällä muovia.

Osta
hyvinvoinnin.fi

Pukka Days of Joy teekalenteri
★★★★★

Joulu ei tule ilman PUKKA teekalenteria! Erilaisia teemakuja 24 kappaletta joulunodotukseen. Kaunis kalenteri sopii täydellisesti seinälle piristämään pimeää joulukuuta.

Osta
life.fi

Sukkajoulukalenteri

Sukkajoulukalenterista riittää iloa vielä pitkälle joulun jälkeenkin. Iloiset Happy Socks sukat ovat taatusti menestys.

HappySocks x Beatles sukkakalenteri
★★★★★

HappySock sukkajoulukalenteri tulee nyt Beatles teemaisena. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takana odottaa 24 sukkaparia: viisi ennennäkemätöntä designia, kahdeksan uutta limited edition -mallia ja 11 uudelleenmasteroitua versiota aiemmista malleista. Beatles Yellow Submarine sukkakalenteri on omistautuneille faneille tarkoitettu kuratoitu kokoelma yhtyeen ikonisista kuvista ja rakastetusta animaatioseikkailusta. Ehdoton lahja Beatles-fanille!
Valmistettu luomukampapuuvillasta.

Osta
HappySocks.fi

Happy Socks Sukkajoulukalenteri 24-Pack 24 Days Of Holiday Socks
★★★★★

Hauskojen sukkien ystävien ehdoton valinta joulun odotukseen! Happy Socks joulukalenteri sisältää 24 kappaletta laadukkaita luomupuuvillasukkia hassun hauskoissa kuoseissa. Kuoseista löytyy muun muassa suosituimpia holiday-sukkia, klassisia pilkullisia sukkia, sekä kauden best sellereitä - loput ovat yllätyksiä!

Osta lahjaksi hauskojen ja värikkäiden sukkien ystävälle!

Hinta: 240€. Yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis vain 10€, kun normaalisti yksi pari Happy Socks sukkia maksaa 12-20 euroa!

Osta
HappySocks.fi

Happy Socks Sukkajoulukalenteri 24-Pack Happy Holidays Socks
★★★★★

Hassunhauska lahjasetti värikkäiden sukkien ystävälle! Happy Socks sukkajoulukalenteri sisältää 24 iloista sukkaparia jokaisen joulukuun päivälle. Materiaalina miellyttävä ja hengittävä kammattu puuvilla.

Happy Socks sukkajoulukalenterit ovat todella suosittuja ja on myyty joka vuosi nopeasti loppuun, joten kannattaa napata oma kalenteri pois kuleksimasta vikkelästi! Täydellinen lahja hassujen sukkien ystävälle!

Hinta: 240€. Yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis vain 10€, kun normaalisti yksi pari Happy Socks sukkia maksaa 12-20 euroa!

Osta
HappySocks.fi

Eroottinen joulukalenteri

Tuhman joulukalenterin avulla puhkeaa rakkauselämäsi uuteen kukkaan. Kaikki kaipaavat odotusta ja jännitystä elämään. Eroottisen joulukalenterin avulla teet jokaisesta joulukuun päivästä jännittävän. Joulu tulee, tule sinäkin.

Sinful Original joulukalenteri
★★★★★

Sinful Original eroottinen joulukalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takaa paljastuu Sinfulin bestsellereitä. Luukkujen takana piilee niin surisevia ja väriseviä seksileluja kuin tuotteita eroottiseen viettelyyn ja aistillisiin bondageleikkeihin – yhteensä peräti 350 euron edestä kaikkea hauskaa. Mukana tuleva opas sisältää paljon hyviä vinkkejä siihen, miten tuotteista saa kaiken irti.
Kalenteria myydään vain rajoitettu erä. Sinful joulukalenterit ovat laadukkuutensa takia hyvin kysyttyjä, joten kannattaa olla nopea mikäli meinaa tämän itselleen saada.

Osta
Sinful.fi

Sinful Premium joulukalenteri
★★★★★

Sinful Premium eroottinen joulukalenteri on yksi vuoden suosituimmista ja laadukkaimmista. Kalenteri sisältää neljä luukkua, joiden takaa paljastuu yhteensä 14 kappaletta leluja yhteisiin leikkeihin. Sisältää myös inspiraatiovihkosen.

Tätä Sinful joulukalenteria on saatavilla vain rajoitettu erä, joten kiirehdi nappaamaan omasi ennen kuin ne loppuvat! Kalenterin arvo on jopa 560€.

Osta
Sinful.fi

Seksikalenteri EIS Deluxe
★★★★★

Kalenterin sisältämien tavaroiden arvo yli 600€! Hinta taas erittäin edullinen laatuun verrattuna.
Tämä eroottinen joulukalenteri sisältää 24 aistillista seksilahjaa, mukaan lukien Satisfyer-seksilelut ja eroottiset yllätykset.

Osta
amazon.de

AMORELIE Eroottinen Joulukalenteri
★★★★★

Amorelien Eroottinen joulukalenteri sisältää 24 villitsevää yllätystä. Kalenteri on täydellinen pareille, naisille ja miehille jotka haluavat vaihtelua rakkauselämään.

Tämä kalenteri sopii myös aloittelijolle.

Amorelie kalenteri on yksi suosituimmista seksikalentereista. Vuodesta 2015 saakka kalenterilla on yli 500 000 tyytyväistä asiakasta.

Osta
amazon.de

Eroottinen Orion-joulukalenteri
★★★★★

Ovatko säkit täynnä, yö pimeä ja mielikuvitus tyhjiin ammennettu? Joulu tulee, tule sinäkin! Joulukuusta tulee vuoden kuumin kuukausi eroottisella joulukalenterilla, jossa on sensuelleja ja seksikkäitä tuotteita niin miehelle kuin naiselle. Joulukalenterin 24 luukun takana on hierontatuotteita, seksileluja ja mielikuvitusta kirvoittavia välineitä noin 400 euron arvosta!

Osta
coolstuff.fi

Feel the Magic Shiver Eroottinen joulukalenteri
★★★★★

Feel The Magic Shiver eroottinen joulukalenteri sisältää 24 laadukasta tuotetta aikuisten leikkeihin. Kalenterin arvo on yli 600 euroa, ja nyt sen saa ilahduttavan edulliseen hintaan 158€
Sisältää: 13 x seksilelua, 4 x asustetta, 2 x soft bondage stuff, 5 x drug store products

Osta
Lyko.fi

Alkoholi joulukalenterit

Alkoholi joulukalenteri sopii mukavasti joulukuun pimeisiin iltoihin.

Jos etsit enemmän alkohollisia joulukalentereita, meillä on tuotteista oma artikkeli: Alkoholi joulukalenteri

Olut Joulukalenteri KALEA
★★★★★

Kalean olut joulukalenteriin on harkitusti kerätty jännittäviä ja elämyksellisiä oluita eri puolilta Saksaa. Kalenteriin valitut oluet ovat hyvin spesiaaleja ja niitä ei ole tai ei tuskin ole saatavilla mistään kaupoista.

Sisältää 24x 0.33 oluita ja yhden olutlasin.

Osta
amazon.de

Viini joulukalenteri
★★★★★

Tässä laadukkaassa viinikalenterissa on 24 kappaletta erilaisia viinejä. Luukuista aukeaa erilaisia valkoviinejä, punaviinejä ja roséviinejä.

Osta
amazon.de

Mauste joulukalenteri

Kotikokkeja hemmotellaan laadukkailla maustejoulukalentereilla.

Ankerkraut Premium Maustekalenteri
★★★★★

Lumoa adventtiaikasi 24 mausteisella yllätyksellä Ankerkrautin korkealaatuisella premium maustejoulukalenterilla! Laadukas maustekalenteri sisältää 12 maustetta ja mausteseosta korkillisissa lasipurkeissa ja 12 maustepussia. Mukana on myös reseptivihko, jossa on mahtavia valmistusideoita jokaiseen päivään kalenterin mausteiden kanssa!

Osta
amazon.de

Chilikastike Joulukalenteri Mexican Tears
★★★★★

24 kappaletta erilaisia chilikastikkeita suljettavissa lasipulloissa. Chilikastikkeet ovat erittäin hyvälaatuisia. Saksalainen pienyritys valmistaa ne käsin laadukkaista raaka-aineista. Täydellinen lahja jokaiselle tulisesta ruoasta tykkäävälle!

Osta
amazon.de

Maustekalenteri Ankerkraut
★★★★★

24 luukkua erilaisia maustesekoituksia joka tilanteeseen! Voit käyttää tätä parantamaan mitä tahansa ruokaa alku- ja pääruoasta jälkiruokaan.

Osta
amazon.de

Terveellinen joulukalenteri

Joulukalenterin ei aina tarvitse olla epäterveellinen. Alta löydät terveelliset naposteltavat.

Foodin Paremmat välipalat-joulukalenteri
★★★★★

Foodinin Paremmat Välipalat- joulukalenteri tuo joulunodotukseen terveelliset tavat! Kalenterin luukuista löytyy valikoima erilaisia proteiini- ja välipalapatukoita sekä erilaisia naposteltavia kuten pähkinöitä ja raakasuklaalla kuorrutettuja hedelmiä ja marjoja.

Osta
ruohonjuuri.fi

Salami joulukalenteri Wurstbaron
★★★★★

Eikö suklaan mussuttaminen joka aamu tunnu hyvältä? Tämä salamikalenteri sisältää 24 luukkua suolaisia herkkuja.

Osta
amazon.de

Foodin raakasuklaakalenteri
★★★★★

Foodin raakasuklaajoulukalenteri pitää sisällään 24 erilaista raakasuklaasta tehtyä herkkua. Herkkuihin sisältyy myös raakasuklaalla kuorrutettuja pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä! Raakasuklaa on erittäin maukasta ja tyypillisesti ravintorikkaampaa ja terveellisempää kuin tyypillinen suklaa.

Osta
ruohonjuuri.fi

OATSOME vegaaninen välipalakalenteri
★★★★★

OATSOME vegaaninen välipalakalenteri on terveellisten herkkujen ystävän ehdoton valinta. Kalenterissa on monipuolisesti brändin omia superherkullisia ja terveellisiä välipaloja sekä aamupaloja, tietysti 100% vegaanisena.

Osta
amazon.de

PlantLife terveellinen joulukalenteri
★★★★★

Superherkullinen napostelukalenteri, täysin luomuna! Sisältää 24 luukkua todellisia superfoodeja: erilaisia luomupähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja siemen- ja pähkinäsekoituksia + superyllätys jouluaattona! Kalenteri on täysin vegaaninen eikä sisällä lisättyjä lisäaineita.

Tämä on yksi vuoden laadukkaimmista pähkinä/napostelukalentereista.

Osta
amazon.de

Superfoods terveellinen joulukalenteri
★★★★★

Vihdoin se on täällä! Terveellinen joulukalenteri, joka sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Superfoods joulukalenteri sisältää nimensä mukaisesti 24 kappaletta pikkupussukoita täynnä erilaisia superfoodeja. Terveellinen välipala joulukuun jokaiseen päivään.

Osta
amazon.de

Bonne Hillojoulukalenteri
★★★★★

Bonne hillojoulukalenterilla saat uuden maun aamupuuron sekaan joulukuun jokainen päivä! Sisältää Bonnen parhaat hillo- ja marmeladimaut.

Osta
amazon.de

Inkiväärishotti joulukalenteri
★★★★★

Vuoden odotetuin uutuus on inkiväärishotti joulukalenteri! Tankkaa joulukuun jokainen päivä terveellistäkin terveellisempi inkiväärishotti, jotta olet skarppina ja freesinä jouluaaton ja uuden vuoden juhlintaan. Sisältää 24 luukkua, joista paljastuu yhteensä 35 shottia, viittä eri makua! Shotit ovat 30 millilitran kokoisia.

Viljaton, gluteeniton ja laktoositon.

Osta
amazon.de

Hunaja joulukalenteri
★★★★★

Ahkeran teen juojalle hunajakalenteri on täydellinen! Sisältää 24 kappaletta premium laatuista hunajaa eri mauissa pakattuna kauniisiin lasipurkkeihin. Hunajat tulevat eri puolelta maapalloa. Vai miltä kuulostaa kuusihunaja Kreikasta, kastanjahunaja Italiasta, saksalainen viinirypäleensiemen hunaja, espanjalainen timjamihunaja tai viidakkohunaja suoraan Afrikan Zambiasta?

Osta
amazon.de

Rauch Mehukalenteri
★★★★★

Superlaadukas mehujoulukalenteri! Miltä kuulostaisi aloittaa jokainen joulukuun päivä raikkaalla mehulasillisella? Sisältää 22 erilaista Rauch-hedelmämehua 2 dl pulloissa, 1 Rauch-juomalasi (170ml) sekä yhden 9 dl kokoisen omenamehun.

Osta
amazon.de

Fitness Joulukalenteri

Fitness joulukalenterit sopivat urheilijoille ja muille ketkä välittävät kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Braineffect Joulukalenteri
★★★★★

24 luukkua täynnä innotaviitisia BRAINEFFECT Performance Food -tuotteita. Mukana on mm. erinäköisiä vitamiineja ja super ruokia kehon ja mielen hyvinvoinnin parantamiseksi, proteiinipitoisia välipaloja ja lisäravinteita ja rituaalikortteja, jotka tarjoavat arvokkaita vinkkejä alan asiantuntijoilta.

Kalenteri sisältää tuotteita yli 80 euron edestä.

Osta
amazon.de

Multipower Fitness Joulukalenteri
★★★★★

Tässä fitness joulukalenterissa on 24 luukkua täynnä korkealaatuista, proteiinipitoisia välipaloja. Täydellinen lahja urheilijoille ja niille, ketkä haluavat pitää kehostaan huolta!

Osta
amazon.de

Kynttiläkalenteri

Valoa joulukuun pimeisiin iltoihin kynttiläkalenterilla.

Yankee Kynttilä joulukalenteri
★★★★★

Tämä yankee kynttiläkalenteri sisältää 24 kynttilää! 12 täytettyä votiivikynttilää ja 12 teekynttilää, joissa kaikissa taianomainen tuoksu. Isot kynttilät palavat 10 tuntia ja pienet 6.

Osta
amazon.de

Lakritsi ja pastilli joulukalenterit

Kalenterin ei aina tarvitse olla suklaata! Alta löydät lakritsijoulukalenterit vaativaankin makuun.

Mentos joulukalenteri
★★★★★

Raikkaan suun ystäville ehdoton valinta on Mentos joulukalenteri! Sisältää 24 luukkua eri makuisia Mentos tuotteita, muun muassa Mentos pastilleja ja purukumeja.

Osta
amazon.de

Fisherman’s Friend Joulukalenteri
★★★★★

Fisherman's Friend joulukalenteri on vuoden odotetuin uutuus! Fisupastillien ystävä pääsee tällä kalenterilla kokeilemaan kaikkia eri Fisherman's Friend pastillien makuja! Mukana muun muassa viherminttu, trooppinen vadelma ja omenakaneli. Lisäksi kalenterissa on suklaaminttuvalikoima eri mauissa, kuten appelsiini, kirsikka ja salted caramel. Nams!

Osta
amazon.de

Lakritsi Joulukalenteri
★★★★

Lakun ystäville lakritsijoulukalenteri on ehdottomasti joulun hitti! Sisältää 24 luukkua herkullista ja laadukasta lakritsia.

Osta
amazon.de

Muut kalenterit

Popcorn kalenteri
★★★★★

Popcorn kalenterista löydät erilaisia popcorn makuja testattavaksi. Mikäs sen parempaa kuin katsoa jouluelokuvia ja napostella päivän popparit samalla!

Osta
amazon.de

Kellogg’s murokalenteri
★★★★★

Muroja aamiaiseksi joulukuun jokainen päivä! Kellogg's murokalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takana on mitä ihanimpia muromakuja. Mukana muun muassa nämä Kellogg's maut: Cornflakes, Frosties, Coco Pops, Pops Choco, Miel Pops, Pop Tarts Chocotastic, Pop Tarts Strawberry Sensation.

Osta
amazon.de

Toivottavasti löysit etsimäsi. Vuoden 2024 joulukalenterien ostetuimpiin suosikkeihin kuuluu selkeästi sipsi joulukalenteri, puuro joulukalenteri ja eroottinen joulukalenteri. Jos podet valinnanvaikeuksia kaikkien tämän listan kalenterien välillä, suosittelemme lämpimästi jotain näistä kolmesta. Varma valinta joulukalenteriksi aikuiselle.

Joulukalenteri Ideoita

Itse tehty joulukalenteri 2024

Itse tehty joulukalenteri

Itse tehty joulukalenteri aikuiselle tai lapselle on oiva tapa juhlia joulunodotusta. Täy...

Katso kalenterit
Joulukalenteri Miehelle 2024

Joulukalenteri Miehelle

Jos olet ostamassa kalenteria miehellesi lahjaksi, suosituimpia vaihtoehtoja ovat ehdottom...

Katso kalenterit
Koirien Joulukalenteri 2024

Koirien Joulukalenteri

Koiran joulukalenteri on hyvä tapa jakaa joulun iloa myös karvaisen kaveruksesi kesken. ...

Katso kalenterit
Parhaat Joulukalenterit 2024

Parhaat Joulukalenterit

Tähän listaan olemme keränneet parhaat joulukalenterit. Joulukalenterilista on yhdistel...

Katso kalenterit
Vegaaninen Joulukalenteri 2024

Vegaaninen Joulukalenteri

Tästä listasta löydät vegaanille sopivat joulukalenterit. Mukana on vegaanisia kosmeti...

Katso kalenterit
Meikki Joulukalenteri 2024

Meikki Joulukalenteri

Meikki joulukalenteri sisältää nimensä mukaisesti vain meikkejä! Ahkeralle meikkaajal...

Katso kalenterit