Joulukalenteri Teinille 2023

Teinille joulukalenteri

Onko lapsesi kasvanut sellaiseen ikään, että hänelle on mahdotonta ostaa järkeviä lahjoja? Me olemme valinneet parhaat joulukalenterit teinille. Etsitpä sitten joulukalenteria tytölle tai pojalle, tässä on kattava lista eri kategoriaan kuuluvista joulukalentereista.

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

Sukkajoulukalenteri

Hanki teinille iloinen Happy Socks sukkajoulukalenteri kouluvuosia piristämään.

Happy Socks Sukkajoulukalenteri 24-Pack 24 Days Of Holiday Socks
★★★★★

Hauskojen sukkien ystävien ehdoton valinta joulun odotukseen! Happy Socks joulukalenteri sisältää 24 kappaletta laadukkaita luomupuuvillasukkia hassun hauskoissa kuoseissa. Kuoseista löytyy muun muassa suosituimpia holiday-sukkia, klassisia pilkullisia sukkia, sekä kauden best sellereitä - loput ovat yllätyksiä!

Osta lahjaksi hauskojen ja värikkäiden sukkien ystävälle!

Hinta: 240€. Yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis vain 10€, kun normaalisti yksi pari Happy Socks sukkia maksaa 12-20 euroa!

Osta
HappySocks.fi

Happy Socks Sukkajoulukalenteri 24-Pack Happy Holidays Socks
★★★★★

Hassunhauska lahjasetti värikkäiden sukkien ystävälle! Happy Socks sukkajoulukalenteri sisältää 24 iloista sukkaparia jokaisen joulukuun päivälle. Materiaalina miellyttävä ja hengittävä kammattu puuvilla.

Happy Socks sukkajoulukalenterit ovat todella suosittuja ja on myyty joka vuosi nopeasti loppuun, joten kannattaa napata oma kalenteri pois kuleksimasta vikkelästi! Täydellinen lahja hassujen sukkien ystävälle!

Hinta: 240€. Yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis vain 10€, kun normaalisti yksi pari Happy Socks sukkia maksaa 12-20 euroa!

Osta
HappySocks.fi

Meikkikalenterit ja Kauneuskalenterit

Näistä kosmetiikkakalentereista tykkää sekä aloitteleva tai jo vähän kokeneempi meikkaajan alku.

Maybelline joulukalenteri
★★★★★

Maybelline meikki joulukalenteri on intohimoisen meikkaajan ehdoton valinta. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Maybellinen meikkituotetta iholle, huulille, silmille ja kynsille. Maybelline joulukalenteri 2022 on ollut hyvin suosittu ja se on loppuunmyyty jo monesta paikasta.

Osta
amazon.de

NYX Meikkikalenteri
★★★★

Ready. Set. Flamin-Go! Gift Box NYX Professional Makeup meikkikalenteri sisältää 24 suosituinta NYXin tuotetta pienoiskokoisena ja täysikokoisena! Tämä superedullinen NYX joulukalenteri ilahduttaa koko joulukuun. Meikki joulukalenteri sisältää tuotteita kasvoille, silmille ja huulille.

Osta
Lyko.fi

Makeup Revolution Meikkikalenteri
★★★★★

Makeup Revolution edullinen meikkikalenteri sisältää 25 kappaletta huulikiiltoja, korostusvärejä, silmänrajauskyniä ja meikkivälineitä. Tämä on yksi vuoden edullisimmista meikkikalentereista!

Osta
Lyko.fi

Essence Kauneusjoulukalenteri
★★★★★

Essence joulukalenteri 2023 on jokaisen kauneudesta huolehtivan valinta! Ihana kosmetiikkakalenteri sisältää 24 kauneusyllätystä. Spoilerina: kalenteri sisältää minikynsilakan, hoitavan huulikiillon ja pinsetit.

Osta
lyko.fi

Essie joulukalenteri
★★★★★

Essie kynsilakkakalenteri on täydellinen valinta kotimanikyyriin. Kalenteri sisältää 6 normaalikokoista kynsilakkaa ja 10 minikokoista kynsilakkaa ja muita kynsienhoitotuotteita.

Osta
Cocopanda.fi

Kuuntele jouluaiheisia äänikirjoja

BookBeat tarjoaa 30 päivän maksuttoman kokeilujakson, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. Jaksoon sisältyy 20 tuntia kuunteluaikaa, joka vastaa noin 3-4 kokonaista kirjaa.

Bookbeatissa on sadoittain jouluaiheisia äänikirjoja. Kaiken kaikkiaan erilaisia äänikirjoja on yli 500 000.

Tutustu
bookbeat.fi
mainos

Tikkarijoulukalenteri

Tikkarijoulukalenteri on teinin suosikki.

ChupaChups Tikkarijoulukalenteri
★★★★★

Tikkarien ystäville laadukas ChupaChups XXL joulukalenteri. Tästä riittää herkuteltavaa koko jouluksi!

Osta
amazon.de

Pelikalenterit

Peleistä tykkäävälle löytyy vaihtoehtoja.