Joulukalenteri Miehelle 2024

Miesten joulukalenteri

Jos olet ostamassa kalenteria miehellesi lahjaksi, suosituimpia vaihtoehtoja ovat ehdottomasti viski joulukalenterit. Miesten joulukalentereita on niin monenlaisia, että kannattaa tarkkaa miettiä mistä hän pitää. Alla listaamme parhaat löytömme eri kategorioista. Näiden avulla saat hyviä ideoita joulukalenterin ostoon ja löydät varmasti parhaan joulukalenterin miehelle.

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

Alkoholi joulukalenterit

Varsinkin viskikalenterit ovat jo tänä vuonnakin olleet suosittuja. Viskikalenterit ja muut alkoholikalenterit kuten olutkalenterit tuovat hyvin suuren makunautinnon joulun odotukseen. Parasta näissä kalentereissa on makujen kokeilu. Monet alkoholilliset joulukalenterit seuraavat tiettyä teemaa (esim. skottilainen viskikalenteri) ja tämän avulla voi helposti löytää uusia suosikkeja.

Jos etsit enemmän alkohollisia joulukalentereita, meillä on tuotteista oma artikkeli: Alkoholi joulukalenteri

Pienpanimo Olut Joulukalenteri – Beer of the Gods: Valhallaan valmistautuminen
★★★★★

Tämä kalenteri on loppuunmyyty edellisenä vuosina aika nopeasti. Täydellinen lahja itsellesi, veljelle, isälle, kaverille, partnerille tai kenelle tahansa viikinki- ja oluthenkiselle. Kalenterissa on 23 pienpanimo-olutta (0.33 l) ja yks Wacken-painimon olut tuoppi. Oluet ovat erittäin hyvälaatuisia ja monet kalenterissa olevat ovat voittaneet palkintoja maailmanlaajuisissa kilpailuissa.

Osta
amazon.de

Wajos alkoholi joulukalenteri
★★★★★

Wajos alkoholi joulukalenterilla nautiskelet erilaisia alkoholijuomia koko joulukuun. Mukana muun muassa viskiä, rommia, liköööriä, giniä ja vodkaa pakattuna pieniin maistelupulloihin. Sisältää 24 luukkua.

Osta
amazon.de

Quarantini Gin joulukalenteri
★★★★★

Laadukas Quarantini Gin kalenteri sisältää 24 luukkua ja 19 eri makuista giniä pakattuna pikkuisiin pulloihin. Lisäksi kalenterin ostaja saa pääsyn eksklusiiviseen online ginin maisteluun ja pääsyn neljälle online cocktail kurssille, joissa opitaan ginin historiasta ja valmistuksesta.

Osta
amazon.de

Olut Joulukalenteri KALEA
★★★★★

Kalean olut joulukalenteriin on harkitusti kerätty jännittäviä ja elämyksellisiä oluita eri puolilta Saksaa. Kalenteriin valitut oluet ovat hyvin spesiaaleja ja niitä ei ole tai ei tuskin ole saatavilla mistään kaupoista.

Sisältää 24x 0.33 oluita ja yhden olutlasin.

Osta
amazon.de

Whisky Wonder World Viskikalenteri
★★★★★

Maailmanmatkaajalle viskikalenteri. Makuja löytyy Skottilaisista single malteista Intian ja Japanin eksoottisiin viskeihin. Oikein mukava maistelupaketti.

24 kpl viskiluukkuja sisältää 2 cl maistelunäyteetitä. Lisäksi mukana tulee Glencairn Nosing -lasi.

Laadukkaassa kalenteripakkauksessa on magneeteilla sulkeutuvat luukut.

Osta
amazon.de

Viskikalenteri Scotchbar
★★★★★

24 viskin joululajitelma. Tasapainollinen valikoima skottilaisia viskejä, bourbon-viskejä, ruis-viskejä ja Irlantilaisia viskejä. Viskit ovat jaettu 24 luukkuun ja jokaisesta luukusta löytyy 2cl maistelupullo.

Osta
amazon.de

Miesten kosmetiikkajoulukalenteri

Myös miehet ansaitsevat hemmottelua! Varmista, että miehesi tuoksuu ja näyttää hyvältä vuoden jokaisena päivänä.

Nivea MEN miesten kosmetiikkajoulukalenteri
★★★★★

Nivea MEN kosmetiikkakalenteri miehille sisältää sisältää Nivea- ja Labello-tuotteita; mm. huulivoiteen, kasvonaamion, vartalovoiteen, kosteusvoiteen ja deodorantin sekä muita yllätyksiä.

Osta
Lyko.fi

Man-Datories Miesten kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Miehille oma kosmetiikkakalenteri! Nyt on aika päivittää kaksilahkeisen koko vuoden kosmetiikkavarastot kerralla. Man-Datories kalenteri sisältää kaiken mitä mies tarvitsee ylläpitääkseen komeuttaan: 24 kappaletta parranhoitotuotteita, hiustuotteita, tuoksuja ja paljon muuta! Joulukalenteri on täynnä luotettavia klassikoita ja upeita uutuuksia. Jokainen mies ansaitsee hemmottelua, joten tässä on varma valinta yllätyslahjaksi!

Huom! Tämä miesten kosmetiikkajoulukalenteri myytiin viime vuonna loppuun alle vuorokaudessa.

Osta
Lyko.fi

KreativeKraft Parranhoitokalenteri
★★★★★

Tällä kalenterilla parta pysyy pehmeänä ja kiiltävänä koko vuoden! Parranhoitokalenteri sisältää 24 luukkua täynnä erilaisia parranhoitovälineitä, kuten partaöljy- ja balmi, partakampa, kasvovoide, kuorintavoide, naamio ja monia muita. Sisältää myös tuotteita vartalolle ja kynsille.

Osta
amazon.de

Rituals Survival Kit for Busy Men miesten kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Supersuosittu Rituals julkaisee ensimmäisen kosmetiikkakalenterin miehille! Sisältää 12 tehokasta miesten tuotetta jokapäiväiseen käyttöön.

Osta
Lyko.fi

Mankind Advent kosmetiikkakalenteri
★★★★★

Todella laadukas Mankind kosmetiikkakalenteri on komeudestaan huolehtivan miehen valinta. Sisältää 25 luukkua, joiden takaa paljastuu kosmetiikkatuotteita päästä varpaisiin. Näillä tuotteilla pärjää koko vuoden! Mukana muun muassa seuraavia brändejä: Clinique, Grown Alchemist, Jack Black, Corsx ja Cerave.

Osta
LookFantastic.fi

BLACK FRIDAY: Liittymän ostajalle 50€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle!

Valittuihin liittymiin kaupan päälle 50 €:n Lidl-lahjakortti.
Ei määräaikaisuutta.

Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle.

Katso Tarjous
telia.fi
mainos

Sukkajoulukalenteri

Sukkajoulukalenterista riittää iloa vielä pitkälle joulun jälkeenkin. Iloiset Happy Socks sukat ovat taatusti menestys.

HappySocks x Beatles sukkakalenteri
★★★★★

HappySock sukkajoulukalenteri tulee nyt Beatles teemaisena. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takana odottaa 24 sukkaparia: viisi ennennäkemätöntä designia, kahdeksan uutta limited edition -mallia ja 11 uudelleenmasteroitua versiota aiemmista malleista. Beatles Yellow Submarine sukkakalenteri on omistautuneille faneille tarkoitettu kuratoitu kokoelma yhtyeen ikonisista kuvista ja rakastetusta animaatioseikkailusta. Ehdoton lahja Beatles-fanille!
Valmistettu luomukampapuuvillasta.

Osta
HappySocks.fi

Happy Socks Sukkajoulukalenteri 24-Pack Happy Holidays Socks
★★★★★

Hassunhauska lahjasetti värikkäiden sukkien ystävälle! Happy Socks sukkajoulukalenteri sisältää 24 iloista sukkaparia jokaisen joulukuun päivälle. Materiaalina miellyttävä ja hengittävä kammattu puuvilla.

Happy Socks sukkajoulukalenterit ovat todella suosittuja ja on myyty joka vuosi nopeasti loppuun, joten kannattaa napata oma kalenteri pois kuleksimasta vikkelästi! Täydellinen lahja hassujen sukkien ystävälle!

Hinta: 240€. Yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis vain 10€, kun normaalisti yksi pari Happy Socks sukkia maksaa 12-20 euroa!

Osta
HappySocks.fi

Happy Socks Sukkajoulukalenteri 24-Pack 24 Days Of Holiday Socks
★★★★★

Hauskojen sukkien ystävien ehdoton valinta joulun odotukseen! Happy Socks joulukalenteri sisältää 24 kappaletta laadukkaita luomupuuvillasukkia hassun hauskoissa kuoseissa. Kuoseista löytyy muun muassa suosituimpia holiday-sukkia, klassisia pilkullisia sukkia, sekä kauden best sellereitä - loput ovat yllätyksiä!

Osta lahjaksi hauskojen ja värikkäiden sukkien ystävälle!

Hinta: 240€. Yhden sukkaparin hinnaksi tulee siis vain 10€, kun normaalisti yksi pari Happy Socks sukkia maksaa 12-20 euroa!

Osta
HappySocks.fi

Kahvikalenteri

Suomi tunnetaan parhaiten tietenkin sysipimeästä talvesta. Hyvä tapa piristyä on kokeilla erilaisia kahveja.

C&T luomukahvikalenteri
★★★★★

Kahvikulinaristin matka maailman ympäri parhaiden kahvien seurassa alkaa tästä. Vastuullista kahvia etsivän valinta on luomu reilun kaupan kahvikalenteri! Sisältää 24 luukkua, joiden takaa paljastuu eri luomukahvimakuja eri puolilta maailmaa. Ostamalla reilun kaupan luomukahvia, tuet paikallisia kahvinviljelijöitä ja kestävää viljelyä.

Osta
amazon.de

Melitta Kahvikalenteri
★★★★★

Kahvin ystäviä hemmotellaan Melitta kahvikalenterilla. Kalenteri sisältää 24 kappaletta 50g eri makuisia kahvipussukoita. 13 pussukkaa on eksklusiivisia joulumakuja!

Osta
amazon.de

Kahvikalenteri
★★★★★

24 erilaista kahvia. Kahvit ovat erittäin hyvä laatuisia ja maut tulevat ympäri maailmaa. Mm. Perusta, Mexicosta ja Etiopiasta. Kahvikalenteri on hyvä tapa tutustuttaa itsesi tai läheisesi erilaisten kahvien ihmeelliseen maailmaan. Joukosta löytyy varmasti suosikkeja, mitä voi tilata lisää isoin annoksin. Kalenterin annoskoot ovat noin 2-3 kuppia päivässä.

Osta
amazon.de

Sipsijoulukalenterit

Sipsin mussuttajan ehdoton valinta.

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Vuoden suosikki Pringles-sipsikalenteri on jälleen täällä! Kalenterissa on 24 luukkua erimakuisilla pienillä sipsipurkeilla, joista jokainen sisältää 40 grammaa sipsejä. Mukana neljä eri makua: Sour Cream & Onion, Original, Salt & Vinegar ja Texas BBQ Sauce.

Osta
Coolstuff.fi

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Pringles kalenteri on joulun ehdoton rapea herkku! 24 luukkua, jotka sisältävät yhden ison Pringles purkin ja 23 pikkupurkkia eri Pringles makuja.

Osta
amazon.de

Merry Crunch Sipsikalenteri
★★★★★

24 luukkua ruoskuvia herkkuja. Luukuista löytyy lajitelma suolaisia välipaloja ja naposteltavia (mm. erilaisia sipseja, pähkinöitä ja patukoita). Kaikki tuotteet ovat tunnetuilta ja hyviltä merkeiltä (mm. pringles sipsejä).

Osta
amazon.de

Pringles sipsikalenteri
★★★★★

Pringles kalenteri on joulun ehdoton rapea herkku! 24 luukkua, jotka sisältävät yhden ison Pringles purkin ja 23 pikkupurkkia eri Pringles makuja.

Osta
amazon.de

Suklaakalenterit miehelle

Jos olet ostamassa joulukalenteria lahjaksi, suosittelemme suklaakalenteriksi jotain spesiaalia.

Foodin raakasuklaakalenteri
★★★★★

Foodin raakasuklaajoulukalenteri pitää sisällään 24 erilaista raakasuklaasta tehtyä herkkua. Herkkuihin sisältyy myös raakasuklaalla kuorrutettuja pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä! Raakasuklaa on erittäin maukasta ja tyypillisesti ravintorikkaampaa ja terveellisempää kuin tyypillinen suklaa.

Osta
ruohonjuuri.fi

Ferrero Collection suklaajoulukalenteri
★★★★★

Joulunodotus on on herkullisempaa Ferreron kanssa! Kalenteri sisältää kolmea Ferreron suklaapraliinia: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello ja Ferrero Rondnoir.

Paino: 271g

Osta
Coolstuff.fi

Puurokalenteri

Aamupalaa on väitetty päivän tärkeimmäksi ateriaksi. Puurokalenterin avulla siitä voi myös tehdä päivän odotetuimman aterian.

Mymuesli Puurokalenteri
★★★★★

Erittäin hyvälaatuinen saksalainen puurokalenteri. Puurot tulevat helpoissa 45g astioissa, jotka voi ottaa vaikka töihin mukaan aamulla.

Luukkuja on 24 ja erilaisia makuja on 18 kappaletta. Jouluaattona extra yllätys!

Eri makuja on täysin laidasta laitaan. Jotkut ovat hyvin perinteisiä, jotkut suklaisia ja jälkiruokamaisia, jotkut kermaisia ja jotkut jouluisia. Itse tykkäsin erittäin paljon oikeastaan jokaisesta mausta ja makujen suuri vaihtelu oli virkistävää.

Osta
amazon.de

Auto joulukalenterit

Jos autot ovat miehellesi (tai itsellesi) lähellä sydäntä, kannattaa harkita näitä erittäin laadukkaita autokalentereita.

Volkswagen Beetle Joulukalenteri
★★★★★

Volkswagen Beetle on yksi maailman rakastetuimmista autoista. Tässä tulee kokonainen joulukalenteri tämän automallin kunniaksi! Kokoa klassinen kansanauto Kuplavolkkari mittakaavassa 1:43, mukana äänimoduuli alkuperäisellä moottorin äänellä ja pohjalevy taustakuvineen. Joulukalenteri sopii autojen ystäville ja pienoismallista tulee siisti osa sisustusta, jota voi pitää esillä koko vuoden!

Osta
coolstuff.fi

Porsche 911 Joulukalenteri
★★★★★

Tällä autokalenterilla rakennat vaiheittain legendaarisen Porsche 911:sen (mittakaava 1:43). Kalenterin mukana tulee uskomaton äänimoduuli, mikä tuottaa Porschen moottorin alkuperäisäänen. Pienoismallista saat hienon sisustusesineen, jota voit pitää esillä ympäri vuoden.

Osta
coolstuff.fi

Maustejoulukalenterit

Intohimoiselle ruoan ystävälle sopivat erinomaisesti suuressa nousussa olevat maustekalenterit

Chilikastike Joulukalenteri Mexican Tears
★★★★★

24 kappaletta erilaisia chilikastikkeita suljettavissa lasipulloissa. Chilikastikkeet ovat erittäin hyvälaatuisia. Saksalainen pienyritys valmistaa ne käsin laadukkaista raaka-aineista. Täydellinen lahja jokaiselle tulisesta ruoasta tykkäävälle!

Osta
amazon.de

Ankerkraut Premium Maustekalenteri
★★★★★

Lumoa adventtiaikasi 24 mausteisella yllätyksellä Ankerkrautin korkealaatuisella premium maustejoulukalenterilla! Laadukas maustekalenteri sisältää 12 maustetta ja mausteseosta korkillisissa lasipurkeissa ja 12 maustepussia. Mukana on myös reseptivihko, jossa on mahtavia valmistusideoita jokaiseen päivään kalenterin mausteiden kanssa!

Osta
amazon.de

Maustekalenteri Ankerkraut
★★★★★

24 luukkua erilaisia maustesekoituksia joka tilanteeseen! Voit käyttää tätä parantamaan mitä tahansa ruokaa alku- ja pääruoasta jälkiruokaan.

Osta
amazon.de

Partaöljykalenteri

Miehen parta on pyhä asia. Suuren joulupyhän lähestyessä, myös sitä pitää hemmotella.

Partaöljykalenteri
★★★★★

Onko itselläsi tai läheisellä komea parta? Hemmottele partaa joulun mm. appelsiinin tai maustetun rommin tuoksuisilla partaöljyillä. Joulukalenteri sisältää 24 kpl hoitavaa ja pehmittävää partaöljypulloa. Jokaisessa pullossa on erilainen tuoksu.

Osta
coolstuff.fi

Terveellinen joulukalenteri

Joulukalenterin ei aina tarvitse olla epäterveellinen. Alta löydät terveelliset naposteltavat.

Foodin Paremmat välipalat-joulukalenteri
★★★★★

Foodinin Paremmat Välipalat- joulukalenteri tuo joulunodotukseen terveelliset tavat! Kalenterin luukuista löytyy valikoima erilaisia proteiini- ja välipalapatukoita sekä erilaisia naposteltavia kuten pähkinöitä ja raakasuklaalla kuorrutettuja hedelmiä ja marjoja.

Osta
ruohonjuuri.fi

Salami joulukalenteri Wurstbaron
★★★★★

Eikö suklaan mussuttaminen joka aamu tunnu hyvältä? Tämä salamikalenteri sisältää 24 luukkua suolaisia herkkuja.

Osta
amazon.de

Schwartau hillokalenteri
★★★★★

Söpöjen ja superherkullisten hillopurkkien ystäville! Mausta aamupuurosi joulukuun jokaisena päivänä eri makuisilla hilloilla. Hillokalenteri sisältää 24 pientä purkkia eri makuisia hilloja, kuten aprikoosi, mansikka, metsänhedelmät, vadelma, mustikka ja persikka. Hillopurkkien koko on 28.3 grammaa. Nams!

Osta
amazon.de

OATSOME vegaaninen välipalakalenteri
★★★★★

OATSOME vegaaninen välipalakalenteri on terveellisten herkkujen ystävän ehdoton valinta. Kalenterissa on monipuolisesti brändin omia superherkullisia ja terveellisiä välipaloja sekä aamupaloja, tietysti 100% vegaanisena.

Osta
amazon.de

Seeberger Terveellinen Jouluherkkukalenteri
★★★★★

Seebergerin terveellisessä herkkukalenterissa on 24 luukkua täynnä herkullisia pähkinöitä, hedelmä-pähkinäsekoituksia ja hedelmäpalloja. Kalenteri on yksi Saksan suosituimmista ja erittäin tykätty viime vuosina.

Gluteeniton ja vegaaninen.

Osta
amazon.de

Superfoods terveellinen joulukalenteri
★★★★★

Vihdoin se on täällä! Terveellinen joulukalenteri, joka sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Superfoods joulukalenteri sisältää nimensä mukaisesti 24 kappaletta pikkupussukoita täynnä erilaisia superfoodeja. Terveellinen välipala joulukuun jokaiseen päivään.

Osta
amazon.de

Bonne Hillojoulukalenteri
★★★★★

Bonne hillojoulukalenterilla saat uuden maun aamupuuron sekaan joulukuun jokainen päivä! Sisältää Bonnen parhaat hillo- ja marmeladimaut.

Osta
amazon.de

Verival Puurokalenteri
★★★★★

Verivalin terveellinen aamupalakalenteri sisältää erittäin herkullisia ja laadukkaita puuroja ja myslejä. Raaka-aineet aamupaloihin tulevat pelkästään orgaanisilta farmeilta.

Sisältää 24 luukkua terveellisiä aamupaloja.

Osta
amazon.de

Inkiväärishotti joulukalenteri
★★★★★

Vuoden odotetuin uutuus on inkiväärishotti joulukalenteri! Tankkaa joulukuun jokainen päivä terveellistäkin terveellisempi inkiväärishotti, jotta olet skarppina ja freesinä jouluaaton ja uuden vuoden juhlintaan. Sisältää 24 luukkua, joista paljastuu yhteensä 35 shottia, viittä eri makua! Shotit ovat 30 millilitran kokoisia.

Viljaton, gluteeniton ja laktoositon.

Osta
amazon.de

Hunaja joulukalenteri
★★★★★

Ahkeran teen juojalle hunajakalenteri on täydellinen! Sisältää 24 kappaletta premium laatuista hunajaa eri mauissa pakattuna kauniisiin lasipurkkeihin. Hunajat tulevat eri puolelta maapalloa. Vai miltä kuulostaa kuusihunaja Kreikasta, kastanjahunaja Italiasta, saksalainen viinirypäleensiemen hunaja, espanjalainen timjamihunaja tai viidakkohunaja suoraan Afrikan Zambiasta?

Osta
amazon.de

Rauch Mehukalenteri
★★★★★

Superlaadukas mehujoulukalenteri! Miltä kuulostaisi aloittaa jokainen joulukuun päivä raikkaalla mehulasillisella? Sisältää 22 erilaista Rauch-hedelmämehua 2 dl pulloissa, 1 Rauch-juomalasi (170ml) sekä yhden 9 dl kokoisen omenamehun.

Osta
amazon.de

PlantLife terveellinen joulukalenteri
★★★★★

Superherkullinen napostelukalenteri, täysin luomuna! Sisältää 24 luukkua todellisia superfoodeja: erilaisia luomupähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja siemen- ja pähkinäsekoituksia + superyllätys jouluaattona! Kalenteri on täysin vegaaninen eikä sisällä lisättyjä lisäaineita.

Tämä on yksi vuoden laadukkaimmista pähkinä/napostelukalentereista.

Osta
amazon.de

Fitness Joulukalenteri

Fitness joulukalenterit sopivat varsinkin urheilijoille ja muille ketkä välittävät kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Braineffect Joulukalenteri
★★★★★

24 luukkua täynnä innotaviitisia BRAINEFFECT Performance Food -tuotteita. Mukana on mm. erinäköisiä vitamiineja ja super ruokia kehon ja mielen hyvinvoinnin parantamiseksi, proteiinipitoisia välipaloja ja lisäravinteita ja rituaalikortteja, jotka tarjoavat arvokkaita vinkkejä alan asiantuntijoilta.

Kalenteri sisältää tuotteita yli 80 euron edestä.

Osta
amazon.de

Multipower Fitness Joulukalenteri
★★★★★

Tässä fitness joulukalenterissa on 24 luukkua täynnä korkealaatuista, proteiinipitoisia välipaloja. Täydellinen lahja urheilijoille ja niille, ketkä haluavat pitää kehostaan huolta!

Osta
amazon.de

Lakritsi ja pastilli joulukalenterit

Kalenterin ei aina tarvitse olla suklaata! Alta löydät lakritsijoulukalenterit vaativaankin makuun.

Mentos joulukalenteri
★★★★★

Raikkaan suun ystäville ehdoton valinta on Mentos joulukalenteri! Sisältää 24 luukkua eri makuisia Mentos tuotteita, muun muassa Mentos pastilleja ja purukumeja.

Osta
amazon.de

Fisherman’s Friend Joulukalenteri
★★★★★

Fisherman's Friend joulukalenteri on vuoden odotetuin uutuus! Fisupastillien ystävä pääsee tällä kalenterilla kokeilemaan kaikkia eri Fisherman's Friend pastillien makuja! Mukana muun muassa viherminttu, trooppinen vadelma ja omenakaneli. Lisäksi kalenterissa on suklaaminttuvalikoima eri mauissa, kuten appelsiini, kirsikka ja salted caramel. Nams!

Osta
amazon.de

Lakritsi Joulukalenteri
★★★★

Lakun ystäville lakritsijoulukalenteri on ehdottomasti joulun hitti! Sisältää 24 luukkua herkullista ja laadukasta lakritsia.

Osta
amazon.de

Itse tehty joulukalenteri miehelle

Itse tehty joulukalenteri on persoonallinen ja yleensä edullinen ratkaisu. Meillä on artikkeli Itsetehty joulukalenteri mistä löytää enemmän tietoa, mutta tässä on muutama esimerkki tuotetta mitä voit ostaa avuksesi.

Itse tehty olutkalenteri
★★★ ★★

Tuote sisältää vain joulukalenteri paketin. Eli ideana on itse täytettävä olutkalenteri. Kalenteriin mahtuu 0.33l ja 0.5l pulloja. Pakkaus on laadukas ja siitä saa erittäin hienon lahjan. Kuitenkin hinta on jokseenkin korkea. Itse ostaisin suoraan valmiiksi täytetyn kalenterin.

Osta
coolstuff.fi

Itsetäytettävät juuttipussit
★★★★★

Itsetäytettävät juuttipussit, minkä voi joko ripustaa seinälle narun avulla tai vaikka joulukuuseen. Mukana tulee pussit, narut ja 1-24 numerotarrat.

Osta
amazon.de

Puulaatikot itsetehtyyn joulukalenteriin
★★★★

Puulaatikko setti minkä voi itsetäyttää haluamallaan tavalla. Mukana tulevat pelkät puulaatikot. Laatikoiden pintoihin pitää itse maalata/askarrella kuviointi tai numerot.

Osta
amazon.de

Muut kalenterit

Popcorn kalenteri
★★★★★

Popcorn kalenterista löydät erilaisia popcorn makuja testattavaksi. Mikäs sen parempaa kuin katsoa jouluelokuvia ja napostella päivän popparit samalla!

Osta
amazon.de

Kellogg’s murokalenteri
★★★★★

Muroja aamiaiseksi joulukuun jokainen päivä! Kellogg's murokalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takana on mitä ihanimpia muromakuja. Mukana muun muassa nämä Kellogg's maut: Cornflakes, Frosties, Coco Pops, Pops Choco, Miel Pops, Pop Tarts Chocotastic, Pop Tarts Strawberry Sensation.

Osta
amazon.de

Joulukalenteri Ideoita

Joulukalenteri Teinille 2024

Joulukalenteri Teinille

Onko lapsesi kasvanut sellaiseen ikään, että hänelle on mahdotonta ostaa järkeviä la...

Katso kalenterit
Vegaaninen Joulukalenteri 2024

Vegaaninen Joulukalenteri

Tästä listasta löydät vegaanille sopivat joulukalenterit. Mukana on vegaanisia kosmeti...

Katso kalenterit
Kissojen joulukalenteri 2024

Kissojen joulukalenteri

Joulun alla tapahtuma herkuttelu on mukavinta ajanvietettä myös kissallesi. Kissojen jou...

Katso kalenterit
Alkoholi Joulukalenteri 2024

Alkoholi Joulukalenteri

Joulukuun pimeitä iltoja on erittäin miellyttävä viettää maistellen eri makuisia olu...

Katso kalenterit
Itse tehty joulukalenteri 2024

Itse tehty joulukalenteri

Itse tehty joulukalenteri aikuiselle tai lapselle on oiva tapa juhlia joulunodotusta. Täy...

Katso kalenterit
Suklaa joulukalenteri 2024

Suklaa joulukalenteri

Paras tapa laskea päiviä jouluun on tietenkin suklaakalenterin avulla! Tämä vuosi on o...

Katso kalenterit