Joulukalenteri Ale

Joulukalenteri alennus 2023

Joulukalenterit siirtyvät alennusmyyntiin sesongin ulkopuolella. Tämä on hyvä kohta napata halpa joulukalenteri tälle taikka seuraavalle vuodelle.

Joulukalenteri
Sisällysluettelo

Verkkokauppojen Joulukalenteri Ale

Verkkokauppoja, jotka tarjoavat huikeita alennuksia joulukalentereista

Cocopanda

Kosmetiikkajoulukalenterit alennuksessa

Katso Ale

Adlibris

Lelu-, askarstelu-, ja pulmajoulukalentereita

Katso Ale

Jollyroom

Lelujoulukalentereita / Lasten joulukalentereita

Katso Ale

Eleven

Kosmetiikkajoulukalentereita

Katso Ale

Hyvinvoinnin

Terveellisiä ja ekologisia joulukalentereita

Katso Ale

Coolstuff

Hyvin paljon erilaisia joulukalentereita

Katso Ale

Bangerhead

Kosmetiikkajoulukalentereita naisille ja miehille.

Katso Ale

Lyko

Kosmetiikkajoulukalentereita naisille ja miehille.

Katso Ale

Ale Joulukalenterit

Tässä on esiteltynä meidän valitsemat ale joulukalenterit. Joulukalenterit ovat valittu alennuksen jälkeisen hintalaatusuhteen mukaan. Otathan huomioon, että päivitämme listaa manuaalisesti. Jotkut alennukset saattavat loppua tunneissa tai minuuteissa, mutta koitamme pysyä hintojenvaihtelun ja saatavuuden mukana!

Puinen Joulukalenteri Spralla
★★★★★

Suomalaisesta verkkokaupasta saatava puinen joulukalenteri on kaunis ja tukeva. Laatikoiden päällä on ledi-valoilla valaistu jouluveistos. Kalenteri on itse täytettävä.

Osta
coolstuff.fi

Cocopanda joulukalenteri
★★★★★

Cocopandan oma joulukalenteri sisältää laajan kattauksen eri kosmetiikkabrändejä. Valmistaudu jouluun ihanilla meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- ja tuoksusuosikeilla. Kalenteri sisältää yhdistelmän matkakokoisia tuotteita, täysikokoisia tuotteita sekä luksusnäytteitä. Mukana muun muassa seuraavia brändejä: Clinique, Clarins, COSRX ja Kérastase. Kalenterin arvo on noin 370€, mutta hinta alle puolet siitä.

Verkkokauppojen omat joulukalenterin ovat tyypillisesti hyvin suosittuja, joten tämä kalenteri kannattaa kotiuttaa pikaisesti, mikäli ei halua jäädä ilman.

Osta
Cocopanda.fi

Feel the Magic Shiver Eroottinen joulukalenteri
★★★★★

Feel The Magic Shiver eroottinen joulukalenteri sisältää 24 laadukasta tuotetta aikuisten leikkeihin. Kalenterin arvo on yli 600 euroa, ja nyt sen saa ilahduttavan edulliseen hintaan 158€
Sisältää: 13 x seksilelua, 4 x asustetta, 2 x soft bondage stuff, 5 x drug store products

Osta
Lyko.fi

Lumene joulukalenteri
★★★★★

Vuosi vuodelta yksi suosituimmista kosmetiikkakalentereista on tässä! Lumenen joulukalenteri on taattua laatua, eikä se petä tänäkään vuonna. Kalenteri sisältää monipuolisesti tuotteita Lumenen valikoimista. Sisältää 17 upeaa ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotesuosikkia. Täydellinen joko lahjaksi tai itsellesi päivittäiseen hemmotteluun.

Osta
Cocopanda.fi

The Body Shop Joulukalenteri 2022 Box of Wishes & Wonders Ultimate
★★★★★

The Body Shop kosmetiikkakalenteri 2022 on täällä taas! The Body Shopilla on tänä vuonna kaksi joulukalenteria ja Box of Wishes & Wonders Ultimate on näistä se isompi versio. Kalenteri sisältää 25 suosittua The Body Shop tuotetta vartalolle, kylpyyn ja suihkuun, kasvoille sekä hiuksille.

Joulukalenterin arvo: 290,80€

Hinta: 149€

Osta
The Body Shop

Kuuntele jouluaiheisia äänikirjoja

BookBeat tarjoaa 30 päivän maksuttoman kokeilujakson, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. Jaksoon sisältyy 20 tuntia kuunteluaikaa, joka vastaa noin 3-4 kokonaista kirjaa.

Bookbeatissa on sadoittain jouluaiheisia äänikirjoja. Kaiken kaikkiaan erilaisia äänikirjoja on yli 500 000.

Tutustu
bookbeat.fi
mainos

Milloin joulukalenteri ale alkaa?

Joulukalentereiden alennuskausia on vuodessa kolme. Alennuksia hyödyntämällä saat halpoja tuotteita, joulukalenterin ensi vuodelle tai halvan joulukalenterin tälle vuodelle (jos sinua ei haittaa aloittaa avaamista muutama päivä myöhässä).

  • Joulukalenteri syysale: Varhainen joulukalenterin ostaja saa usein kalenterinsa alennusmyynnistä syyskuun puolivälistä lokakuun alkuun. Varsinkin monet kosmetiikkakalenterit ovat tällöin alennuksessa.
  • Joulukalenteri myöhäisale: Lähes kaikki joulukalenterit siirtyvät alennusmyyntiin marraskuun viimeisinä päivinä tai viimeistään joulukuun alussa. Hyvistä kalentereista saattaa saada 50-75% alennusta ja missaat vain pari ensimmäistä luukkua. (Otathan huomioon että kaikki parhaat joulukalenterit myydään loppuun yleensä marraskuun puolivälissä. Alennusmyynnistä ei aina löydy mieleistä joulukalenteria)
  • Tammikuun joulukalenteri ale: Joulukuun, tammikuun ja joskus helmikuun kestävät suuralet yrittävät loppuunmyydä kaikki joulukalenterit varastosta. Tästä erästä saa ostettua varsin hyviä joulukalentereita ensi vuodelle erittäin edullisesti. Monen varsinkin kosmetiikkakalenterin sisältämien yksittäistuotteiden arvot saattavat myös olla moninkertaiset alennetun joulukalenterin hintaan. Hyviä diilejä voi siis löytää helposti.

Joulukalenterit poistuvat verkkokaupoista yleensä tammi-helmikuussa ja ilmestyvät takaisin syyskuussa.